2777
2789
عنوان

تیرویید کم کار یا پر کار

101 بازدید | 11 پست

سلام وقت بخیر من ی هفته اس متوجه شدم وقتی سرمو میگیرم بالا تیروییدم این جور متورمه شنبه میخام برم سونو البته پارسال رفتم کاملانرماال بود  البته تا این حد ورم نداشت حالا شنیدم میگن خیلی خطرناکه 

فرددا همه جا تعطیله شنبه برم عیب نداره میگن ممکنه چشمو درگیر کنه کسی ابنجوری شده گلوش مثل من خیلی نگرانم میگن یک دقیقه هم دریق نکن امشب رفتم پزشک عمومی گف شنبه برو ازمایش بده ی ضد حساسیت نوشت تذریق کردم بهتر شددم سرفه نمیزنم سرفه هم داشتم بعد غذا خوردن

۶ ماه فارغ شدم زایمان کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یمقدار ورم داره

ولی اینکه میگن یه لحظه هم دیرتر خطرناکه اصلااا و ابدا اینطور نیست

شنبه برو ولی اصلا نگران نباش

چیزی نیست ک اینطور شلوغش کردن..الان ۷۵ درصد زنان ایرانی تیروییدمعمولا کم کار دارن

والا هرکیو دیدم داره

آره یمقدار ورم دارهولی اینکه میگن یه لحظه هم دیرتر خطرناکه اصلااا و ابدا اینطور نیستشنبه برو ولی اصل ...

اخه برا من خیلی زده بیرون شاید تو عکس اینجور نیس قشنگ جلوتر از گردنمه