2777
2789
عنوان

الزایمر پدرم 💔

2899 بازدید | 11 پست

بچها پدرم ۳ سالی میشه م الزامی‌تر گرفته و الان خیلی بدتر شده 

پدرم توی ۵۷ سالگی الزابمر گرفت 

هیچکس تو خانوادش سابقه الزابمر نداشتن، خیلی بد شده رفتارش 

خیلی بی قراری میکنه و حتی  مامانم ی دیقه نباشه صد بار میپرسه کجاس و وقتی بیاد خونه بهش فوش میده، قدرت کنترل ادرار رو نداره و حتی دسشویی هم میره نمیتونه خودشو بشوره و داداشم یا مامانم باید برن بشورنش 

قدرت تکلمش رو ۸۰ درصد از دست داده ، کلمه ب کلمه حرف میزنه و یادش میره 

همش می‌خواد بره بیرون و حتی لباساشم نمیتونه بپوشه  

، دلم خیلی واسه مامانم میسوزه بابام همش بهش چسبیده بنده خدا مامانم تو این چند سال ی مسافرت نتونسته بره ، بار زندگی رو دوش مامانمه 

و واقعا بابام رو وقتی تو این حالت میبینم ک داره ذره ذره آب میشه جیگرم آتیش میگیره

خودم ۲۲ سالمه 

نمیدونم چیکارکنم ، افسردگی گرفتم💔🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد پدر خودم افتادم گریه م گرفت

آلزایمر داشت سکته هم کرده بود، تنها کسی رو که شناخت و اجازه داد لباسش رو عوض کنه و از دستش غذا خورد، من بودم

مادرت رو درک میکنم عمیقا خدا بهش صبر بده

دکترها چی میگن

به پدر من دارو داد و این روند رو کندتر کرد

گاهی شدید میشد و بیشتر اوقات خوب بود

مواظب بابات باهاش وبیشتر دلت براش بسوزه

احساس میکنم جوونیم چی میشه پس 

همسن و سال‌های من در حالا یادگیری و پیشرفت هستن 

اونوقت من چی:(

این فکرا میاد ب سرم 

می‌دونم چی میگی مامان منم اینجوریه  تنهاس براش پرستار گرفتیم یه روز در میان هم میرم سر میزنم خیلی ناراحتشم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
یاد پدر خودم افتادم گریه م گرفتآلزایمر داشت سکته هم کرده بود، تنها کسی رو که شناخت و اجازه داد لباسش ...

دارو تاثیری نداره زیاد 

الان بدتر شده خیلی بدتر شده حتی دسشویی و حموم هم خودش نیمتونه بره :(

هیچکس شرایط مواظبت از بیماران الزابمری رو درک نمیکنه 

نمیدونم چرا با این بیماری پدرم داره امتحان میشه

هیچکس تو خانواده سابقه الزاثمر نداشت 

بابای من کسی بود واسه خودش ، کار ۳۰ نفر رو انگشتاش میچرخوند و آنقدر قشنگ حرف میرد ک خدا میدونه و خیلی زرنگ بود ❤️‍🩹

دارو تاثیری نداره زیاد الان بدتر شده خیلی بدتر شده حتی دسشویی و حموم هم خودش نیمتونه بره :(هیچکس شرا ...

اشکهام همین طور سرازیر شدن

میدونم چه زجری میکشید

خیلی وقتها درد مریضداری از خود مریض بیشتره

دقیقا آلزایمر هم از همون مریضی هاست

هوای پدرتون رو بیشتر داشته باشید

کارها رو تقسیم کنید نذارید مامانتون علاوه بر مریض داری زحمت خونه داری هم رو دوشش باشه

باباتون رو هم بیرون ببرید الان که شبها هواش خوبه تو خونه موندن حالش رو بدتر میکنه

پدر من چهار سال الزایمر داشت، اوایل امسال فهمیدم حالش نرمال نیست بردمش ازمایش و اینا فهمیدم ذات الریه گرفته، ولی به همینجا ختم نشد، سراطان خون هم گرفته بود، منم تو این مدت نه مسافرت رفتم نه تفریحی، اگه میرفتم هم لذتی نداشت برام، چون همه اش تو فکر بابا بودم، تنها کسی که میتونست ازش مراقبت کنه من بودم، و فقط من میفهمیدم باید چکار بکنم و چکار نکنم، بقیه هم زندگیشون رو میکردند، سه ماه اخر من اینقدر زجر کشیدن از بابام دیدم که توصیفش غیر ممکنه، هیچ وقت یادم نمیره، اخرش گفتم خدایا بسشه، ببرش، این همه زجر برا چی؟ اونم کسی که خیلی اروم بود، اذیت نمیکرد، بدی نمیکرد، ظلم نمیکرد، حق کسی رو نخورد و خیلیییی ها حقش رو خوردن، برج شیش به ارامش رسید، و من موندم و خودم، 

اگر رفتارهاش خشنه احتمالا دکترش خوب نیست، چون پدر من با داروهایی که میخورد عالی بود، بگو و بخندش همیشه به راه بود، خب قطعا گاهی حالش بد میشد و بد اخلاق و اذیت کن، ولی اکثر مواقع خوب بود،

منم اگه نبودم مثلا میرفتم پیاده روی بعضی وقتها بد اخلاق میشد و دنبال من میگشت و نگرانم میشد، و اینکه همه اش دنبال مامانتون میگرده به اینخاطره که وابسته شده، چون حالا یا همیشه یا اکثرا پیش پدر بوده، اگه همه همکاری میکردن قطعا اینجوری نمیشد، مثل خانواده عمو من که هر روزی پیش یکی از بچه هاش بود باید باشه، 

به عنوان کسی که از بیمار آلزایمری مراقبت کردم میگم: مراقبت تنهایی از الزایمر مساوی با نابودی مراقبت کننده

اینا که دستشویی نمیتونه بره و حمام بره و لباس بپوشه و اینا همه اش طبیعت آلزایمره، ولی هیچ وقت نباید به روش بیارین که نمیتونه، یا مثلا خودشو خراب کرد نباید بهش بگین، چون یهو مغز به کار میوفته و میفهمه چکار کرده و شرمنده میشه،

منم اگه نبودم مثلا میرفتم پیاده روی بعضی وقتها بد اخلاق میشد و دنبال من میگشت و نگرانم میشد، و اینکه ...

سلام‌ وقتتون بخیر میتونم ازتون بپرسم دکتر چه دارویی داد سا دکتر کی بود که پدر خدابیامرزتون اروم بودن طی بیماری؟