2777
2789
عنوان

فقط به انتقام فکر میکنم

701 بازدید | 19 پست

شب روز وقت بی وقت 

فقط فقط ب انتقام فکر میکنم 

اصلا نمیتونم کنار بیام 

خیلییی بهم دروغ گفت خیلی زیاد من فقط عروس ۴ ماه بودم که از خونه بیرونم کرد ب خانواده ام بی احترامی کرد اصلا نمیتونمممم ب این فکر کنم ک واگذار میکنم ب خدت انگار تا خودم ی کاری نکنمم ارروم نمیشمم 

میدونم درست نیست ولی نمیتونم کنار بیاممم 

ظلم کرد در حق 

من اون خیلی دوس داشتم سو استفاده کرد ازدوس داشتن من همه جورهههه 

از این فکررر هام دارم دیونه میشمم فکر ذکرم شده انتقام 

اللن هیچ حسی بهش ندارم هیچییی 

از ذهنم بیرون نمیاد این فکر نمیدونم چیکار کنممم ک یکم ارروم بشمممم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که تو فکر انتقامه باید دوتا قبر بکنه یکی برا خودش یکی برا طرفش ،بخاطر همین هم که شده سمت انتقام نرو چون تهش پوچه، شما داری خودت رو گول میزنی گاهی وقتا حس انتقام از تنفر میاد و خود تنفر اسم دیگه عشقه ،اگر شما از اون آدم بیزار بودی حتی تو فکر انتقام هم نمیفتادی ،اگر میخوای فراموشش کنی باید زمان بگذره میدونم خیلی سخته ولی میگذره ،میگذره و شاهد این میشی که اون آدم خیلی بی ارزش تر از اون چیزی بوده که بخوای ازش انتقام بگیری ،سعی کن باشگاه بری یا تمام توجهت رو صرف خوش گذرانی ات کنی با دوستات میدونم اینکارا برا کسی که اینقدر ضربه دیده خیلی سخت بنظر میاد ولی اینو یادت نره قهرمان زندگیت خودتی فقط خودت اگر خودت تونستی خودت رو نجات بدی برنده ای وگرنه هیچی 

همین اتفاقا همین بی احترامی و بی حرمتیا برای منم افتاد ...نمیدونی ۱ماه هم نشد طلاق گرفتیم کار و کاسبیش ریخت بهم...تصادف کرد و ماشینش نابود شد ...الانم از لحاظ روانی خیلی داغون شده مثلا میخاس منو بسوزونه با دختر خیابونی عکس و ایموجی حلقه گذاشته مثلا زن گرفته😂😂😂 باورت نمیشه هرروز خبرشو میفهمم داره از این دست ب اون دست میچرخه تو لجن و کثافتکاری غرق میشه هم از لحاظ مالی باخت سنگینی داد...هم از لحاظ روحی داره هر...زه میشه

چند وقت دیگم اعتیاد شدید میگیره میمدازنش کمپ

اینارو بهت گفتم ک بدونی خدا خودش جواب میده

من مهریه ی قرون نگرفتم طلاهایی ک گرفته بود برام از گرفت تا طلاقم بده خیلی خون دل بهم داد ولی وقتی فهمیدم تصادف کرده خیلی خوشحال شدم🥲

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨
سعی کن آشتی کنیاگر نشددلتو بزرگ کنانتقام چرا؟به این فک کن یه روزی چقدر واست عزیز بوده

برای اشتی هیچ راهییی نیستت 

اون هرکاری تونست کرد 

۵ ماه حتی ب من ی زنگ نزد ی پیام نفرستاده 

بی غیرت خیلیی زیادددددد 

این ادم از اول اشتباه بود 

نمیدونم چرا حماقت میکردمممم 

چشاش میدید بردارش ب من دست میزنه 

بهش گفتم بدتر گفت ن دروغ میگییی 

کسی که تو فکر انتقامه باید دوتا قبر بکنه یکی برا خودش یکی برا طرفش ،بخاطر همین هم که شده سمت انتقام ...

وقتی فکر میکنممم ی قبر نمیکنم 

دقیقا دوتا قبر میکنم 

در حق خیلی ظلم کرد من فقط عروس ۴ ماه بودم 

حای ی جوراب برام نذاشتن بمونه 

ی شلوار هیچی 

وقتی رفتم جهیزیه جمع کنم خونه لخت بود 

فقط وسایل چوبی ام مونده 

همیننن 

خدا چجوری. این همه ظلم میخاد محکم تر بزنهه 

خدااااا خیلی طول میده تا بخاد محکم بزنههه 

همین اتفاقا همین بی احترامی و بی حرمتیا برای منم افتاد ...نمیدونی ۱ماه هم نشد طلاق گرفتیم کار و کاسب ...

قربومت برم ایشالله خوشبخت بشی 

ولی اینهای ک میگی اگ برای اون اتفاق بیفته بازم در برابر ظلمی که من کرد خیلی کمههه خیلییییی