2777
2789
عنوان

الان چه غمی داری که بغضیت میکنه🥲😭

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 39 پست

اینک دلم گرفته بخاطر مشکلاتم خصوصا اینک باردارنمیشمو و قراره جلوگیری کنم..واقعا بغضی شدم امشب

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو یه کاری پیدا کن عزیزم حتی ادمین بودن هم اونقدری درامد داری که بچه هات گرسنه نباشن تحصیلاتت چی ...

3تا بجه دارم کوچیکه شیر خواره ...

تحصیلات دیپلم

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

اینکه ی گره کورافتاده تو زندگیم ک حتی نمیتونم ازسیم کارت بنام خودم استفاده کنم چ برسه ب اینکه ی دکتر ...

وای میفهمم منم یه مدت این‌طوری بودم تازه درست شده انشالله مال تو هم درست بشه

اینکه چرا الان نمیتونم باهاش حرف بزنم بغلش کنم 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

برادرم که معلولیت داره  زندگی خودمم که شوهرم ارزشی برام قائل نیست دست به زن داره و از همه طرفداری می‌کنه غیره من پیش همه خوردم کرده فقط به خاطر پسرم باهاش زندگی می کنم  دیگه پسرمم نباشه ته خطم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست