2777
2789

اکانت دمو درست کردم ولی مشکل من اینجاس که فبلتر سکن خوب ندارم یا نمیدونم چجوری نصب کنم توی لب تاپ هر کار کردم نشد حاضرم پول به فبلتر سکن پولی بدم راحت شم ولی نمیدونم چی بگیرم از کجا بگیرم چجوری نصب کنم 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودشون لب تاپ ببرم نصب میکنن ؟

روگوشین نصب میکنن بعد خودتون وصلش میکنی به لب تاپ. اگرم بلد نیستی لب تاپم ببر باهات کار سختی نیست. بفدم هروقت تموم شد پیامکم بدی بهشون برات فعال میکنن وقتی پول واریز کردی براشون

غایبان در روزهای سخت باید تا ابد غایب بمانند.

روگوشین نصب میکنن بعد خودتون وصلش میکنی به لب تاپ. اگرم بلد نیستی لب تاپم ببر باهات کار سختی نیست. ب ...

روی گوشی دارم فبلتر سکن و چیزای دیگه که خوبن ولی میترسم وصل کنم به لب تاپم ویروسی بشه وگرنه فقط میخوام اون به اینترنت آزاد وصل بشه یه لحظه بقیه چیزاشو بتونم بریزم دانلود کنم 

🟦🟥🟦🟥🟦🟥کاربر مرد 🟦🟥🟦🟥🟦🟥          

روی گوشی دارم فبلتر سکن و چیزای دیگه که خوبن ولی میترسم وصل کنم به لب تاپم ویروسی بشه وگرنه فقط میخو ...

برای ترید فک کنم حتما باید از فیلتر.  شکن پولیا استفاده کنی باید بخری

غایبان در روزهای سخت باید تا ابد غایب بمانند.