2777
2789
عنوان

کیا امشب حالشون بده🤦

1775 بازدید | 167 پست

امشب حس پوچی دارم.حس تنهایی حس اینکه شکست خوردم .حس شرمتدگی از خودم.بگین از حس امشبتون بگین

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوووووف،منم منم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

عصابم خورده...گشنمه...نقاشیم خراب شده ...دلم گریه میخواد...همزمان میگم خفه شو بچه گمشو به کارت برس دوباره چن لحظه بعد میگم کار چی بار چیییییی بتمرگ عر بزن

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...
فقط خیلی گشنمه😂😂😐😐

من وند روزه حس گشنگیمو از دست دادم اصلا گشنم نمیشه بجاش کلی حسهای بد اومده بجاش

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤

خوشحالم از اینکه فردا به پزشکیان رای میدم و ایشالا بساط دروغ و فریب و رانت و فساد را جمع می کنیم و مدیریت اجرایی کشور را به دست یک  انسان با شخصیت و سالم و منطقی و متواضع و کارشناس گرا میدیم.

من وند روزه حس گشنگیمو از دست دادم اصلا گشنم نمیشه بجاش کلی حسهای بد اومده بجاش

وا بی دلیل😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
عصابم خورده...گشنمه...نقاشیم خراب شده ...دلم گریه میخواد...همزمان میگم خفه شو بچه گمشو به کارت برس د ...

آخ که منم دلم گریه میخاد ولی حوصلشو ندارم