2777
2789
عنوان

کیا امشب حالشون بده🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 167 پست
من وند روزه حس گشنگیمو از دست دادم اصلا گشنم نمیشه بجاش کلی حسهای بد اومده بجاش

چی بگم والا ما همیشه حالمون گرفتس.. 

ولی زندگیه دیگه میگذره..

ــ🌱سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه همیشه بخندین خوشحال باشین ناامید نباشین و خدای مهربون نور باشه توی زندگیتون:)🌱 من ۱۷ سالمه یه دختر خوش خنده مهربون و پر انرژیم😉😍😄 🌿"  ارادت خاص به امام حسین و شهدا دارم و یه چیزایی هم راجب  نذرهایی که حاجت میدن میدونم "🌿کلاس یازدهمم، رشتمم انسانیه و سال ۴۰۵ کنکور دارم✨•یه سری مشکلات دارم برام دعا کنید حل بشه•✨🌼خیلی وقته نیاز دارم به یه خبر خوب یه خوشحالی زیاد یه اشک شوق از ته دل، که همه غم و غصه هامو بشوره و ببره از خوشحالی اون شب ندونم بخندم جیغ بزنم گریه کنم...میدونم اون روز نزدیکه ...🌺هیچ وقت هیچ وقت ناامید نباشین امیدتون رو از دست ندید و اینکه همیشه از خدا ارزوهای زیاد خواسته های بزرگ بخواین که خدا بهترینشو قسمتتون کنه چون خدای ما خدای غیر ممکن هاست و هیچی غیر ممکن نیست فقط کافیه خدارو صدا بزنی و ازش بخوای:)🌱•• اندکی صبر سحر نزدیک است🌌💙 • برام خیلی دعا کنید• آخر صبر سبزه💚🌱  "یاحق التماس دعا"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشحالم از اینکه فردا به پزشکیان رای میدم و ایشالا بساط دروغ و فریب و رانت و فساد را جمع می کنیم و م ...

واقعا باور داری؟همشون مثل همن هیچی تغییر نمیکنه

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
آخ که منم دلم گریه میخاد ولی حوصلشو ندارم

می تو:/الان اینطوری ام ک اوکی کارتو تموم کن همزمان عر بزن بعد میگم‌اگه اشکام بریزه رو صفحه و خراب شه چی؟؟؟😐🤦🏻‍♀️

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...

منم حالم بده خیلییی

صبحانه ک نخوردم ناهار چندتا تبکه سیب زمینی سرخ شده خالی خالی خوردم شامم یکم نون و گوجه و چرخ کرده خیلی کم ....بچمم شیر میخوره ضعف میرم

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

چی بگم والا ما همیشه حالمون گرفتس.. ولی زندگیه دیگه میگذره..

میگذره ولی یه مدت همش با غصه میگذره

✖️◼️خودمونو به خواب نزنیم وقتی حس اضافه بودن کردیم یعنی یکی دیگه جامونو پر کرده پس بهتره دیگه نباشیم…◾🖤
اشتباه میکنی بچه

چ اشتباهی تا حالا ی اتفاق خوب توی زندگیم نیفتاده از این به بعدم نمیفته هیچی نمیتونه حالمو خوب کنه هیچ دلخوشی ندارم لعنت به همه چی

چه مثِ نازم🦩   ( https://t.me/NoronChat_bot?start=sec-hicfcjbeja )باهام حرف بزن

خوشحالم از اینکه فردا به پزشکیان رای میدم و ایشالا بساط دروغ و فریب و رانت و فساد را جمع می کنیم و م ...

داداش بت گفتن تبلیغ کنی؟راستشو بگو

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...
ارزوی مرگ میکنم با تمام وجودم

منم همینطور بیا باهم ارزو کنیم شاید براورده شد

من 

نمی‌دونم چم شده

⁦هیییی_زندگی سابق 😑🌌⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩دوتا کاربریم پرید بخاطر یه آدم بی شخصیت دروغ گو...ایشالا تریلی از روت رد بشه مارمولک ۲ پا.پیدات هم کنم..‌.(رفیقام بهم درخواست دوستی بدین)🥰.فقط یدونه ی از اسم کاربریم کم شد.پروف جدیده قاتی نکنین😁.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن)شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۹۶نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای تو اون یکی شعبه دوم می‌باشد (هیییی_زندگی_۲)که نی نی یار تعلیقش کرد🤣💔ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشققق مو فرفریااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...میبینم که مدرکو از دل زمین پیدا کردین تونستین تعلیقم کنین 🥹💔 همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا😂✌️ #ولی صدای حامیم🍃تایپ شخصیتیم هم ENTP(⁠。⁠♡⁠‿⁠♡⁠。⁠)دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو.😂🍌🤍 تو شناسنامم  هم همچین اطلاعات ارزشمندی نیست 😂