wanderlust مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5403 عنوان امروز رفتم تراپی 122 بازدید | 8 پست آرووووووووووم شدما من فقط گریه کردمو اون فهمید:) 1403/04/07 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2571 افرین .چ جرعتی داشتی .اینجا ب هر کی میگم میگه ن من روانی نیستم فک میکنن فقط روانیا میرن تراپیست .منم ک کارم ار تراپیست گذشته میرم دکتر ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
roseeeeeee عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8616 افرین .چ جرعتی داشتی .اینجا ب هر کی میگم میگه ن من روانی نیستم فک میکنن فقط روانیا میرن تراپیست .منم ... من یواشکی میرفتم به خانوادت بگی میرم پیش تراپیست میگن مگه چیت کمه 😁 کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
wanderlust مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5403 افرین .چ جرعتی داشتی .اینجا ب هر کی میگم میگه ن من روانی نیستم فک میکنن فقط روانیا میرن تراپیست .منم ... نه اصلا اینطور نیست ما همه مون نیاز داریم یکی مارو قشنگ بفهمه
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2571 من یواشکی میرفتم به خانوادت بگی میرم پیش تراپیست میگن مگه چیت کمه 😁 افزین .منم ک میرم دکتر میگن روانی هستی مگه فقط روانیا میرن دکتر دیگه نمیدونن قرصم میخورم دیگه بدتر ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
بختیارزاد عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2571 نه اصلا اینطور نیست ما همه مون نیاز داریم یکی مارو قشنگ بفهمه اره .درسته خیلیا درک نمیکنن ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
wanderlust مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5403 من یواشکی میرفتم به خانوادت بگی میرم پیش تراپیست میگن مگه چیت کمه 😁 من همیشه با مامانم میرم
roseeeeeee عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8616 افزین .منم ک میرم دکتر میگن روانی هستی مگه فقط روانیا میرن دکتر دیگه نمیدونن قرصم میخورم دیگه بدتر مشکل روحی هم مثل جسمیه دیگه کاش درک کنن کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
roseeeeeee عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8616 من همیشه با مامانم میرم خوبه با یکی بری من تنها رفتم حس خیلی بدی بود کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...