2777
2789

از ساعت هشت تا الان گریه کردم ی سردرد شدیدی گرفتم 

🙂💔من ۴۳کیلوام قد۱۷٠همه بم میگن دراز تو جمع اینجوری صدام میزنن جلوهمه انقد دلم میشکنه هم میگن نی قلیون 

و زانوم یکم پرانتزیه همه واسه راه رفتنم مسخزه میکنن لاغرمردنی داری مییمیری انقد لاغری دراز:) همه ها همههه ن ی نفر و ن دو نفر انقد گریه کردم هیچ راهی نیس قدم کوتاه شه ولی شاید خودکشی کنم تا انقد دلمو نشکنن همه جا صدام بزنن دراز بابلنگ دراز لاغر مردنی:)دعاکنید بمیرم

دستِ مَن اَلکله دستت جوینت جای خالیتَم میشه هَر بیت پُر…🦄

دکتر رفتی؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
دکتر رفتی؟

مامانم حتی براش مهم نیس ینی فکرشم نمیکنخ انقد دلم میکشنه هرچیم میگم ببرم دکتز میگه برو دیونه ای الکی الکی بری دکتر

دستِ مَن اَلکله دستت جوینت جای خالیتَم میشه هَر بیت پُر…🦄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم این نه عیبه نه مریصیه نه مشکل ناعلاج که بخاطرش ناشکری میکنی

بعضیاحسرت قد بلند دارن

تو یچیزایی داری ک بقیه ندارن

ببخشیدا از این ب بعد هرکی بهت گفت بهشون بگو منم اگ اندازه شماگ.وه خور بقیه بودم مث شما جاق و بشکه بودم

شنبه صبح

باشگاه ثبت نام کن

با خودت تخم مرغ اب پز ۲ تا و یه سیب زمینی اب پز ببر باشگاه، وسط تمرین بخور(سه روز در هفته ورزش بدنسازی میکنی اینارم وسطش میخوری) 

صبحانه، کره بادام زمینی

خامه پرچرب بخر+ مربا

یا کره محلی+عسل طبیعی

تخم مرغ که هررر روز چه صبح چه تو باشگاه 

در طی روز ۲-۳ تا تخم مرغ باس بخوری

روزایی که باشگاه نمیری، عصر سیب زمینی اب پز با سس بخور، گاهی سرخ کن

اما اب پز مفید تره. 

ناهار، برنج فراوان با خورش های چرب و چیلی زیاااد

بلافاصله بعد ناهار بستنی یا خرما ۵ خرما بخور یا یه کاسه بستنی

شام هم غذاااا زیادددد هرچی دوسداری

بعد شام یه کاسه کشمش

هرروز مغزیجات بخور

انواع بستنی

ابمیوه و بستنی مثل شیرموز بستنی خیلی پرکالری

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
مامانم حتی براش مهم نیس ینی فکرشم نمیکنخ انقد دلم میکشنه هرچیم میگم ببرم دکتز میگه برو دیونه ای الکی ...

حالا کمی سنت بالاتر بره چاق میشی

سعی کن غذا زیاد بخور

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
شنبه صبحباشگاه ثبت نام کنبا خودت تخم مرغ اب پز ۲ تا و یه سیب زمینی اب پز ببر باشگاه، وسط تمرین بخور( ...

من اینجوری 

از بهمن گذشته تا قبل اردیبهشت ۱٠ کیلو افزایش داشتم. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

این چه حرفیه مگه برا قد و بالا هم  باید آرزوی مرگ کرد؟! 

اولا هرکی اینطوری گفت ت هم جوابشو بده و نسبت بهش بی تفاوت باش اهمیت نده نباید حرف کسی انقدر برات مهم باشه

دوما اصلا برا این چیزا ناراحت نشو 

قدتم خیلی عالیه بابت وزن هم با ی دکتر تغذیه مشورت کن تا بتونی بیشترش کنی. وعده های غذایی رو بیشتر کن. خلاصه با تلاش کردن ی اندام خوب بساز

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

اولا که یاد بگیر جوابشونو بدی حتی اگه والدینت هستن.توسری خور نباش معمولا اونام عالی نیستن.دوم اینکه جدی صحبت کنن مادرت ببرتت دکتر تغذیه خودتم همه تلاشتو بکن سیب زمینی سرخ کن بستنی بخور و به حرف دکتر تغذیه عمل کن