2777
2789
عنوان

بچه مهمونم گند زد تو زندگیم😭

943 بازدید | 45 پست

دوستم و پسرش ۵ساله اومدن خونمون

بعد ۳باری رفت دستشویی و مامانش صدا زد رفت اوردش من هربارم گفتم مریم جان دنپایی بچه داریم گفت باشه 

دفعه اخری رفتم سمت دستشویی کار داشتم دیدم پابرهنه تو دستشوییه ا و با همون‌پاها‌از دستشویی اومد بیرون پرید رو فرشاممممممم مامانش هیچی نگفتااا فقط ی اب زد ب دستشویی نگو هر سه بارم همینجوری رفته‌بوده چون دنپایی بچها گوشه تکون نخورده بود😭😭😭😭😭

وای سکته کردم من‌تازه فرشام و همرو شسته بودم انقد حساسم به نجاست و پاکی نماز‌میخونیم 

نمیدونم‌چیکار‌کنم هنگ‌کردم هیجی‌نگفتم ولی داغون شدم 

چقد آخه بی فرهنگ 😭😭😭 تااز هوقتی اومد شلوغی و کثیف کاری کرد منم‌ اصلا ناراحت خودمو نشون ندادم گفتم عب نداره بچس ولی واقعا بی ادب بود مثلا ۵ یا ۶تا کاکائو برمیداشت له میکرد ب دستاش میمالید ب مبل و فرشام سفیده من‌پشتش با دستمال تندی پاک میکردم یا کلی ریز ریز ریخته بود رو فرشا و له شده بود دیگه گیلاس و الو همینجور پاشید و تف کرد و مامانش میخندید فقط دو س بار رفت دشت و صورتش شست 

من بدبخت تند تند پاک میکردم بیشتر ب گند نکشه دیگ‌ ب غیر اینک کلی فضولی و از در و دیوار کشید بالا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مهمون تو مخی

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ینی واااااقعا هیچی به ننه ی احمقش نگفتی؟؟؟

دلم میخواد دست دراز کنم از پشت بزنم تو دهن اون بچه و ننه خرش

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

من اعصابم فلج میشه تو اون تایم:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

لطفا اگر از اینجور خانواده ها هستین نرییییییین مهمونی بتمرگین تو خونتون چون همه مثل استارتر نیستن یکی مثل من بی اعصابه همونجا پاره تون میکنه✋🏻♥️

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇