2777
2789
عنوان

ماجرای تولد امشبم

331 بازدید | 18 پست

دخترم به باباش زنگ می زنه آمدنی واسه تولد مامان کیک بخر بدون اینکه من متوجه بشم

نیم ساعت دم در با برادرش منتظر باباش بودن 

بالاخره شوهرم آمد با یه کیک دخترم آنقدر خوشحال شد فداش بشم 

منم خودم رو خیلی ذوق زده نشون دادم تا دخترم خوشحال بشه

پسرم ازم خواست براش یه تیکه کیک بدم دخترم وپسرم کیک خوردن یه ذره از کیک خوردم چشتون روز بد نبینه طعم کپک رو حس کردم کیک رو بر گردوندم کامل پایین کیک کپک زده بود

الان نگران دختر وپسرم هستم نکنه خدایی نکرده طوری بشه 

اینم بگم از جای معتبر گرفته بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ببرید کیکو به مدیریت اونجا نشون بدید 

چجور جای معتبریه که کیک کپک زده دست مردم میدن 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

فیلم بگیر نشونشون بده حتی اگر امکانش نیست بری، زنگ بزن حتمد بهشون، واسه بچه ها هم فکر نکنم اتفاقی بیوفته عزیزم ولی اگر چیزی شد جلوی بیرون رویشون رو با قرص نگیر بزار تخلیه شه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

ببر کیک و بهشون نشون بده دور نریز

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
فیلم بگیر نشونشون بده حتی اگر امکانش نیست بری، زنگ بزن حتمد بهشون، واسه بچه ها هم فکر نکنم اتفاقی بی ...

فیلم گرفتم قسم داد شکایت نکنیم منم میگه بره شکایت کنه شوهرم میگه ولش کن

۲۰سال سابقه دارن کثافتا

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
فیلم گرفتم قسم داد شکایت نکنیم منم میگه بره شکایت کنه شوهرم میگه ولش کن

خب عزیزم شما کاری نکنی همین وضع ادامه پیدا میکنه، ولی چهار نفر برن شکایت کنن کیفیت کارشو بالا میبره، خودت اصلا برو یا زنگ بزن اصلا با تعزیرات 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
خب عزیزم شما کاری نکنی همین وضع ادامه پیدا میکنه، ولی چهار نفر برن شکایت کنن کیفیت کارشو بالا میبره، ...

اره عزیزم شوهرم اگه زنگ نزنه خودم زنگ میزنم و فیلم رو براشون میفرستم با جون مردم بازی نکنن گناه داره یکی مثل من بی خبر به خورد فرزندش بده