2777
2789

طلا داره میره بالا. باز هم اگر خیلی نیازمندی بفروش

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
آخه دستم تنگه طلارو نگه دارم آخرش یاشوهرم برای خودش میفروشه .منم الان دستم خییلی تنگه طلاهم دارم ولی ...

بفروش 

ولی همشو نه

ادم مگه چقدر زنده هس ک زجر بکشه

طلا داشته باشی و بی پولی بکشی خجالت بکشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونکه اطرافیانش موفق بودن توی اینکارخودشم داره کارمیکنه..ولی باباش یبار شکست بزرگی خورده وپولش ب باد ...

اگر اینطوریه که با همون دوستت کار کنی بهتره، جای پایت را محکم کن رودربایستی نداشته باش. موفق میشوید به امید خدا. اگر استرسی هستی کار ریسکی نکن. زمین یا مغازه بخری با سند بهتره 

آخه دستم تنگه طلارو نگه دارم آخرش یاشوهرم برای خودش میفروشه .منم الان دستم خییلی تنگه طلاهم دارم ولی ...

اگه دیگه واقعا اذیتی چه کاریه بفروش بهتراز اینه زجربکشی

ماشین میخواد بخره پدرته تعارف نکن. پول بهش نده که دو سال دیگه پولتو پس بده با منت. عین غریبه، تو پیش ...

ماشالا چقد شماخوب بلدین اینچیزارو...

من قبلا تقریبا یه سال پیش ب بابام گفتم میخوام باپولم کارکنم توبرام بذارش توی یکاری بعدبهم گفت ک من نمیتونم برات کاری کنم چون خودمنم ممکنه بعداپولتوبهت ندم😐💔😕

...

یک نکته بگویم. اگر می‌ترسی که طلا ارزان شود و ضرر کنی هیچ وقت این اتفاق نمی افتاد الان بانکها یا شرکتهای بیمه از مردم پول می‌گیرند تعهد میدهند که ۲۵ درصد سود بدهند اگر تورم زیر ۲۵ درصد شود خود دولت ورشکست میشود برای همین خود دولت این اجازه را نخواهد داد

ماشالا چقد شماخوب بلدین اینچیزارو...من قبلا تقریبا یه سال پیش ب بابام گفتم میخوام باپولم کارکنم توبر ...

کتاب پدر بی پول و پدر پولدار را بخوان. دقیقا نوشته از کسانی که خودشان موفق نبوده اند مشاوره نگیر. یا شریک نشو

اگر اینطوریه که با همون دوستت کار کنی بهتره، جای پایت را محکم کن رودربایستی نداشته باش. موفق میشوید ...

ارع..میخوام باهاش کارکنم..همین دوستم ک گفتم باهاش حرف زدم رومیگین؟خودش بهم گفت بابام یه شکست بزرگ ملیاردی خورده توی کارش..باهمین یااونیکی ک گفتم؟

اره من خیلی زیاداسترسی هستم ولی پولم برای گرفتن زمین ومغازه نمیرسه.یعنی بعدش چجوری ازش درامد داشته باشم..

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی توی خصوصی میخوام ی چیزی بهتون بگم

...
کتاب پدر بی پول و پدر پولدار را بخوان. دقیقا نوشته از کسانی که خودشان موفق نبوده اند مشاوره نگیر. یا ...

چشم عزیزم...بابام من قبلا فک میکردم موفقه..وضعمون متوسطه ولی همیشه میگه من خداراشکر خیلی دارم😐درحالیکه اینطورنیست..

...
ارع..میخوام باهاش کارکنم..همین دوستم ک گفتم باهاش حرف زدم رومیگین؟خودش بهم گفت بابام یه شکست بزرگ مل ...

متاسفانه خصوصی و عمومی بیشتر از این نمیتوانم راهنمایی کنم. در نهایت بایستی خودت تصمیم بگیری و خودت راهت را انتخاب کنی. سوال کردی بفروشم گفتم وقتی تورم چهل درصده میخوای طلا بفروشید بگذاری بانک ۲۵ درصد در بهترین حالت پول بگیری این اشتباه را نکن زمانی بفروش که کار مطمئن داری و میتوانی شصت درصد و بیشتر سود کنی

آرزوی موفقیت میکنم