2777
2789

ایتا گپ بزن لایکم کن لینک بزار عضو بشم 

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش هفته ام 😁

مبارکه عزیزم دوهفته دیگه برو سونو صدای قلبشو بشنوی خیلی حس خوبیه من اشکااام ریخت وقتی شنیدم🥺🥺😢

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
مبارکه عزیزم دوهفته دیگه برو سونو صدای قلبشو بشنوی خیلی حس خوبیه من اشکااام ریخت وقتی شنیدم🥺🥺😢

ممنونم عزیزم تازه منی که بعد پنج سال این ماه میخواستم برم آی وی اف و فهمیدم باردارم 🥺 🥺 🥺 ۱۶ تبر قرار برم ایشالا دعام کن 🥺🥺

ممنونم عزیزم تازه منی که بعد پنج سال این ماه میخواستم برم آی وی اف و فهمیدم باردارم 🥺 🥺 🥺 ۱۶ تبر ...

مثل خواهرم میخواست آی وی آف کنه بارداری اونم بعد ده سال🥺 میبینی حکمت خدارو 

نگران نباش همه چیز عالیه وقتی خودش داده مواظبشم هست انشالله ی نی نی سالم تپل مپل بیاد بغلت😍

مثل خواهرم میخواست آی وی آف کنه بارداری اونم بعد ده سال🥺 میبینی حکمت خدارو نگران نباش همه چیز عالیه ...

باردار شد*

مثل خواهرم میخواست آی وی آف کنه بارداری اونم بعد ده سال🥺 میبینی حکمت خدارو نگران نباش همه چیز عالیه ...

قربون خدا برم من 😍 ایشالا بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه