2777
2789

به من 4تا بسته 70گرمی پیدرولاکس دادن. شما چطوری استفاده کردید؟ 

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...

توی آب یا آب سیب حل کن بخور

توی آب سیب حل کنی بهتره چون ضعف نمیکنی حداقل

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

توی آب یا آب سیب حل کن بخورتوی آب سیب حل کنی بهتره چون ضعف نمیکنی حداقل

چطوری مثلا یه بستشو داخل‌ چقدر آب بریزم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری مثلا یه بستشو داخل‌ چقدر آب بریزم؟

فکر میکنم هر بسته داخل یه لیتر آب بود بازم دستورشو بخون

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

شیاف چندتا بود؟ بسته 10تایی؟

نه فک کنم دو تا بود

چه خبره بابا ۱۰ تا بزنیم که روده هامون پیچ میخوره 

شیاف چندتا بود؟ بسته 10تایی؟

خود کلونوسکوپی بهت کاغذ نداد؟ که باید چیکار کنی و کی داروها رو مصرف کنی؟ آخه قبلش خودشون یه دستورالعمل میدن معمولا

خود کلونوسکوپی بهت کاغذ نداد؟ که باید چیکار کنی و کی داروها رو مصرف کنی؟ آخه قبلش خودشون یه دستورالع ...

راستش منشی کمی توضیح داد. ولی یه چیزی که فکر کنم اشتباهی شده اونم اینکه یک بسته شیاف 10 عددی داروخانه داد و روش نوشته هر دو ساعت یکی! فکر میکنم منظور دکتر قرص بیزاکودیل بوده ولی اینا اشتباهی دادن. البته دو تا شربت سنا گراف هم دادن