2777
2789
عنوان

طرز مصرف پودری که قبل کولونوسکوپی میدن چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 30 پست
هر بسته رو میگه.نه یه کاغذ تو جعبه اش هست .اگر نداری من عکسش بفرستم.اون دقیق گفته برای کلونوسکوپی هم ...

ممنون میشم بفرستی. اصلا جعبه نداره. چهارتا دونه دادن فقط

گاهی لب‌های خندان از گونه‌های گریان بیشتر درد می‌کنند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید دو روز قبل همه این داروها رو تو یه روز بخوری، تا تمام دل و روده ات خالی بشه برای کلونوسکوپی.سوپ ...

من دوشنبه عصر نوبت دارم و گفتن از یکشنبه صبح بعد صبحانه شروع کنم دیگه. شربت سنا گراف هم دو تا داده

راستش منشی کمی توضیح داد. ولی یه چیزی که فکر کنم اشتباهی شده اونم اینکه یک بسته شیاف 10 عددی داروخان ...

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ببین یه جادرست نکن، خاصیتش میره.هر یه بسته رو بریز تو یه اب معدنی سر خالی یا جای نوشابه کوچولو، قشنگ ...

منظور از یک بسته همون عکسی که فرستادم؟ چهارتا از اینا داده

اره ، گفتم هر بسته تو یه جا نوشابه کوچولو بریز

میگم تو عکسی که فرستادم نوشته محتویات 4 تا 6 ساشه منظورش چیه