2777
2789
عنوان

پدر مادرم پول تو جیبی نمیدننننن

166 بازدید | 20 پست

امسال میرم دوازدهم

یچی میخام باید رو بزنم بهشون بگممم چیزای کوچیک مثلا

شما چقدر پول تو جیبی میگیرن

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  

منم ندارم😐😐

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغلم 

هیچوقت هم پول تو جیبی نگرفتم 

میدونم که حق داری شرایط سخت میشه بدون پول

اما وقتی نمیدن کاریش نمیشه کرد 

مگه اینکه باهاشون صحبت کنی قانع بشن 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

خب بگو منم دوازدهم بودم امسال میرم دانشگاه 

ولی کارت بانکی نداشتم حتی اگ چیزی میخواستم پیام میدادم مادرم 

اگر هم میخواستم دوستام برم بیرون کافه ای جایی کارت بانکی میگرفتم میرفتم انقدرام بد نیس ک تو میگی

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
هوفخودشون نمیفهمن حتما باید رو بزنم بگم بدین👩‍🦯

بخدا دلم میخواد انقدر پول داشته باشم که برم کل وسایل مغازه ها رو بخرم ولی چه میشه کرد هوووف😐😐

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
خب بگو منم دوازدهم بودم امسال میرم دانشگاه ولی کارت بانکی نداشتم حتی اگ چیزی میخواستم پیام میدادم ما ...

اخه یچی بخام بخرم بگم پول بدین سوال میپرسن

میگن میخای چیکار کنی و اینا

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  
اخه یچی بخام بخرم بگم پول بدین سوال میپرسنمیگن میخای چیکار کنی و اینا

دقیقا بخدا دل آدم میگیره اینجوری

همه مثل هم نیستن

یکی خودش کار می‌کنه 

یکی پدر و مادرش خسیسن نمیدن

یکی پولدارن کلی بهشون رسیدگی میشه 

یکی به هر چند کم پول تو جیبی بچشون جدا میزارن 

یکی مثل خودم ازدواج کردم بابام هر ماه حقوق من جدا می‌ریزه 

بنظرم بهتره بری فکر یکاری کنی 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿