2777
2789

بچه ها شوهرتون زنبور دار باشه بعد شما عاشق موم عسل باشی خیلی وقت پیش هم بهش گفتی موم عسل گرفتی من‌میخوام بعد امروز اون گرفته باشه ازش بپرسی بگی موم عسل گرفتی بگه آره هم تو بخور هم آبجیم 

آبجیش هم زخم معده داشته باشه 

جلوی مادر شوهرت گفته باشه 

بعد شوهرتون زیاد موم رو بده به آبجیش کوچیکش رو بده شما شما هم از لجتون اون کوچیکه رو نصفش کنین 

بعد ببینین مادر شوهر عوضیتون با خنده داره نگا می‌کنه 

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           

😂الهییی عزیزم اشکال نداره ناراحت نکن خودتو دفع بعدی خودت تنها ازش موم بگیر

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بیرون بخربرای جی ب مادر شوهرت ضعف نشون میدی ک بخنده

بخدا اینطوری ضعف نشون ندادم گفتم برای من زیاده این تعارف نمیکنم که نصفش کردم بعد نصفش رو خوردم

و مرگ سال هاست ، هرچه در من میگردد ، چیزی برای کُشتن پیدا نمی کند .                           
بخدا اینطوری ضعف نشون ندادم گفتم برای من زیاده این تعارف نمیکنم که نصفش کردم بعد نصفش رو خوردم

برامن دیگه عادی شده اینقدشوهرم شیرین کاری میکنه ولی من چندبارکودتاکردم یه دره بهترشد

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

اشتباه کردی

باید میگفتی عزیزم این کمه از برای خواهرش میزاشت رو‌ سهم تو

یا همون مقدار ک داده رو با کلییی تشکر ازش‌میگرفتی

بعد ک تموم شد بهش میگفتی این بار برای خودم بیار فقط

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲