بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم عزیزم دکتر نزدیکی رو واسه شما منع نکرده ؟من الان دارم میرم توی سیزده هفته از اول بارداریم نزدیکی نداشتم هر شبم شیاف میذارم چون یکم لکه بینی داشتم دکترم منع کرده 😕
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
من نه لکه بینی نداشتم رابطه هم داریم الان دردمم بعد رابطه شدت گرفته خیلی استرس گرفتم
پس بخاطر همینه دکتر بهم گفت ارضا نشی بهتره گفت ارضا شدن زن باعث انقباضات شکمی میشه رابطه ات رو هفته ای یه بار کن اونم عمیق نباشه پوزیشن پهلو به پهلو و آروم خودت هم ارضا نشو شاید طول سرویکست کوتاهه
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝