2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

387 بازدید | 26 پست

خانوما ۱۵ هفتمه از ظهر شکمم درد میکرد الان شدید شده کمرمم درد میکنه بعد انگار مث رعدو برق درد میزنه ب مقعدو واژنم طبیعیه بنظرتون یا دکتر برم

منم باردارم دکترم گفت تا وقتی لکه بینی و خونریزی نداری درد ها طبیعیه و نیازی به دکتر رفتن نیست با دراز کشیدن و استراحت خوب میشه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

توی غربالگری اول سرویکست چند بود؟ برو دکتر طول سرویکستو اندازه بگیره دوباره

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باردارم دکترم گفت تا وقتی لکه بینی و خونریزی نداری درد ها طبیعیه و نیازی به دکتر رفتن نیست با در ...

دردی که اولش کمه و به مرور زیاد میشه و فاصله هاش کم میشه خطرناکه به حرف دکترت گوش نکن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

کلا نگا نکرده اونو🤕

میگم عزیزم دکتر نزدیکی رو واسه شما منع نکرده ؟من الان دارم میرم توی سیزده هفته از اول بارداریم نزدیکی نداشتم هر شبم شیاف میذارم چون یکم لکه بینی داشتم دکترم منع کرده 😕

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

دردی که اولش کمه و به مرور زیاد میشه و فاصله هاش کم میشه خطرناکه به حرف دکترت گوش نکن

آره انقباضات شکمی خطرناکه نباید درد مثل پریودی و مدام باشه منم بارداریه دوممه میدونم

میگم عزیزم دکتر نزدیکی رو واسه شما منع نکرده ؟من الان دارم میرم توی سیزده هفته از اول بارداریم نزدیک ...

من نه لکه بینی نداشتم رابطه هم داریم 

الان دردمم بعد رابطه شدت گرفته خیلی استرس گرفتم

کلا نگا نکرده اونو🤕

امکان نداره، یکی از فاکتور های سونوگرافیه

کلا توی بارداری به چیزی شک کردی برو دکتر، فوقش میگه چیزی نیست و برمیگردی دیگه 

امکان نداره، یکی از فاکتور های سونوگرافیهکلا توی بارداری به چیزی شک کردی برو دکتر، فوقش میگه چیزی نی ...

دکتر خودم نیس امروز باید بیمارستان برم؟ نمیدونم چیکار کنم واقعیتش

من نه لکه بینی نداشتم رابطه هم داریم الان دردمم بعد رابطه شدت گرفته خیلی استرس گرفتم

پس بخاطر همینه دکتر بهم گفت ارضا نشی بهتره گفت ارضا شدن زن باعث انقباضات شکمی میشه رابطه ات رو هفته ای یه بار کن اونم عمیق نباشه پوزیشن پهلو به پهلو و آروم خودت هم ارضا نشو شاید طول سرویکست کوتاهه

آره انقباضات شکمی خطرناکه نباید درد مثل پریودی و مدام باشه منم بارداریه دوممه میدونم

آره خوبی بارداری دوم اینه که آدم درد طبیعی و درد مشکوک رو متوجه میشه

امکان نداره، یکی از فاکتور های سونوگرافیهکلا توی بارداری به چیزی شک کردی برو دکتر، فوقش میگه چیزی نی ...

اره دیدم ننوشته اونو گفتم دفعه بعدی رفتنی میگم مینویسه بعدشم کلا یادم رف نگفتم

پس بخاطر همینه دکتر بهم گفت ارضا نشی بهتره گفت ارضا شدن زن باعث انقباضات شکمی میشه رابطه ات رو هفته ...

نمیدونم باید بگم نگا کنه هر سری دکتر رفتنی میگم نگا کنه بعد اونجا یادم میره بگم