2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق

174 بازدید | 10 پست

از حرفاش، از تیکه هاش

انقدر که تحقیر و مسخره ام میکنه 

انقدر که همش ایراد میگیره

متنفرم ازش و فقط به خاطر یچه هام موندم باهاش... 

همش اشکم رو در میاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه مردهایه سری اخلاق گنددارن ماخانم هاهم داریم سعی کن مهارکنی بیخیال باشی تااونم تکرارنکنه 

یه موقعی بخاطربچه تحمل بایدکرداون بچه هاکسی جزخودت نمیتونه مواظبشون باشه پس مثل شیربمون وخودت مشکلوحل کن

تیکه انداخت خودتوبزن به اون راه

سعی کن کارهایی که عصبیش میکنه نکنی

به نظرت کسی ک اینجوری باید ازش بچه داشت؟

الان دیگه نمیتونه کاریش کنه اینکه بیای بگی چرا بچه اوردی فقط نمکه رو زخمش .. 

خودش زندگیشو بهتر میدونه 

من الان خودم باردارم میخوام امروز سقط کنم 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
الان دیگه نمیتونه کاریش کنه اینکه بیای بگی چرا بچه اوردی فقط نمکه رو زخمش .. خودش زندگیشو بهتر میدون ...

جلو ضرر از هر جا بگیری منفعته...زنی که ۱۰ سال از عمرش کنار چنین آدمی گذرونده با ی بچه بهتر جدا بشه ..شاید اولش سخته ولی ب مرور روی پای خودش وای میسه و موفق تره ...حداقل دیگه کنار کسی نیست که اینجوری بی حرمتش،کنه و تمام جونیشو بگیره ازش

ی خانمی همسایه ما بودن ..متاسفانه بعد ۳۵ سال زندگی مشترک و ساختن و بزور تحمل کردن شوهره آخرش شوهره ولشون کرد رفت زن دوم گرفت ..این خانم هم جدا شدن ..

بزرگترین اشتباه اینکه کنار ی آدم اشتباهی زندگی کنی ...حالا بچع هم گیریم اتفاقی بود ولی دیگه این نمیشه بگی خوب مجبورم 

و آقا عین خیالش باشه و خانم هی تحمل کنه..اینجور ی حس قدرت ب مرد میده هر کاری دلش بخواد میکنه و بچه هادبیشتر آسیب میبینن..کاش بقیه یاد بگیرن تا وقتی مشگل هست بچه هرگز هرگز هقچ چیزو درست نمیکنه ..اول مشاوره برن زندگیو درست کنن بعد تصمیم ب بچه اوردن کنن..شب خوش

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲