2777
2789
عنوان

از دستش می خوام خودمو بزنم

59 بازدید | 4 پست

تو رو خدا یکی به من بگه چی کار کنم

پسرم دو سالشه نمی دونم همه بچه ها اینطوری ان یا فقط این اینطوریه 

پرده ها رو می گیره می کشه میله پرده هام کج شده 

همه کشو های آشپز خانه رو باز می کنه وسایل توشو جا به جا می کنه

ظرف رو از تو کابینت می یاره وسط خونه

سر سفره که اصلا نمی ذاره بشینم فقط وقت هایی که دوتایی تنهاییم 

مهمون داشته باشیم سر سفره ات می کنه می ره دقیقا بغل بی دست و پا ترین فرد می شه لیوانشو می گیره قاشقشو می گیره نمی دونم از کجا می فهمی این از همه شل و ول تره

بریم مهمونی خونه میزبان ویلایی باشه یه سره تو حیاطه یا توی پله ها 

اگر آپارتمانی باشه روی مبل ها تو اشپز خونه و ...

الان که دیگه اصلا جایی نمی رم 

اصلا رابطه ام با شوهرم بد شده به خدا 

اصلا حوصله هیچ کس رو ندارم از بس باهاش سر و کله می زنم

هر کی خم می بینه می گه نه بچه های ما اینطوری نیستن

آخه من که خودم آدم آرومی ام شوهرم هم خیلی آرامه چرا این اینطوری شده 

می برم دکتر می گه طبیعیه خانم طبیعیه حوصله نداری بچه نمی آوردی 

پسره منم ۴ سالشه همینطوریه....کلافه کرده منو...خیلی هم وابسته منه...همش از سروکولم بالا میره...منم دیگه خیلی خستم..روحم داغونه...اما خب اونم گناه داره...بچس دیگه..میبرمش پارک ویه جوری میگذرونم..شیطونی کنن اما مریض نباشن...

پسره منم ۴ سالشه همینطوریه....کلافه کرده منو...خیلی هم وابسته منه...همش از سروکولم بالا میره...منم د ...

من تازه چشمم رو عمل کردم مجرای اشکم بسته بود همون روز اول از بیمارستان مرخص شدم با بالشت زد تو صورتم بعد ۱۰ روز رفتم بیمارستان گفتن عجیبه چرا زحمات خوب نشده

من گفتم نمی دونم ولی می دونستم که به خاطر کارای پسرمه همش از من می ره بالا 

بدبختی اصلا با شوهرم هم رابطه خیلی صمیمی ندارن و چسبیده به من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه چشمم رو عمل کردم مجرای اشکم بسته بود همون روز اول از بیمارستان مرخص شدم با بالشت زد تو صورتم ...

وای پسره منم همینه....اول که اصلا شوهرم خونه نیست بیشتر سرکاره...دوم اینکه چون پسرمو دعوا میکنه..پسرم نمیره پیشش..همش به من چسبیده..خیلیی خسته ام..