2777
2789

یه زمانی کسی که رو آتیش چای دم میکرد میخورد همه مسخره اش میکردن الان عکس میگیرن میزارن اینستا

یه زمانی اگه تو باغ عروسی میگرفتن میگفتن بیچاره نداره واسه دخترش ببین کجا عروسی گرفته ،  الان کمتر کسی پول گرفتن باغ رو داره

یه زمانی خونه تو روستا مایه بی کلاسی و تشانه فقر بود ،  الان زندگی تو روستا و هوای پاک و غذای ارگانیک آرزوی هر بنی بشری شده اما از پس مخارجش برنمیاد و اصلا بلد نیست زندگی کنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

دهات مال اون موقعه ها بود که حتی جاده هم نداشتن 

نه الان که همه جا امکانات داره از تلفن و انتن بگیر تا دکترو کافی شاپ

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهران زندگی میکنم و بدنیا اومده و بزرگ شده تهرانم

چهارساله تو یه روستای دنج خانه دارم 

لحظه شماری میکنم برای رفتن به اونجا 

هوای تمیز ،خاک حاصلخیز 

صبحا گاوا از پشت دیوار خونم رد میشن و من از صدای پاهاشون بیدار میشم 

مردم خونگرم و دل نشین 

عاشق سبزی کاری و چیدن میوه و محصولاتم هستم 

شبا صدای شغال و جغد 

واییی دوباره دلم تنگ شد 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
ببین از فرقش همینو بگم که دهاتی رو ما فحش و توهین میبینیم، ولی روستایی فحش نیست🗿🙏🏿

والا این تفاوت مثل دماغ و بینی میمونه  

خودمونم هردفعه بخوایم بریم میگیم داریم میریم دهات مثلا

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

هوای پاک نبود ترافیکغذای پاک و سالم مردم سرزنده‌ترطبیعت بکرحس زندگیو خونه های بزرگتر همچینه زندگی رو ...

مت فک میکردم ی جایی ک دیگ نمیشه توش زندگی کرد مام میگیم روستا ولی دهات نشنیده بودم برا همیم سوال کرده بودم

چرا پاچه میگیری؟مگه چی گفتم

من میگم فرق داهات و روستا رو بفهم بعد تاپیک بزن

پاچه چیه... خودزنی میکنی چرا مگه گوسفندی بلانسبت🗿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
دهات و روستا هردو یه معنی میدن دیگهچه فرقی داره

بشین و بتمرگ هم یه معنی میده ولی ادب چیز دیگه ای حکم میکنه 😐 انتقاد این خانوم کاملا به جا بود والا به آدم بر میخوره .. بله من خودم روستایی ام اما با فرهنگ و اصیل الکی هم با ادعای تمدن و شهری بودن توهین نمیکنم به کس دیگه ای ..

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

همه چون فامیل هستن وهمو میشناسن یه کم توکار همدیگر دخالت میکنن

اره راست میگی

همین اخلاق باعث شده یکی از داهاتای همدان دوتا داداش همو بکشن

اما در کل برای زندگی بد نیست من خودم اگه بخاطر بچه هام و مشکل نبودن مدرسه رو نداشتم ب شوهرم میگفتم بریم برای زندگی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
هروقت لیاقت و سعادت زندگی تو دهات رو داشتی خودت میبینی چجوره عزیزم .

دبگ آبجی این از اون حرفا بود شهر خیلی بهتر و پر امکانات تر کیفت زندگی انسان بهبود میبخشههه معلومه شهر بهتر از روستا نشینی 

ولی اگ میخای به چمن های زیبا نمیدونم دور از ترافیک شلوغی و... از این چیزا اشاره کنی ک دیگ واقعا مسترس چون باید بزاری رو کفه ترازو قطعا امکانات شهر بهتره و ارزشش بیشتره مخصوصا اگ بچه دارید 

بازم من توهینی ندارم روستایی عزیز تاج سر مان ولی برتری روستا ب شهر ی جورایی خنده داره

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
والا این تفاوت مثل دماغ و بینی میمونه خودمونم هردفعه بخوایم بریم میگیم داریم میریم دهات مثلا

خب دیگه... بچه دماغو فحشه ولی بچه بینیو فحش نیست

ببین اینا خودشون یه لغت نامه دارن 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
داهات چیه؟حرف دهنتو بفهم بلد نیستی بگی روستا؟دو سه بار بگو دهنت عادت کنهجدوابادتم از داهات اومدن!!

به نظرم شاید واقعا بلد نیست بگه روستا یا اشتباه تایپی کرده دهات

و

و هم اینکه سنش کمه و ما از شرایط زندگی دیگران خبر نداریم که بخواییم با تندزبانی دل کسیو بشکنیم 

در کل زندگی در روستا رو به شرط داشتن اینترنت میپسندم.