2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2642 بازدید | 123 پست
مشکل شما با توجه به تاپیک هات اینه که همش داری میجنگیبابا ول کنالان که شده و نمیتونی کاری کنی. وقتی ...

اگه این جنین و از دست بدم حالم خوب میشه  فقط دوست دارم یک نفر کمکم کنه چه کار کنم از دست بدم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کاش سقط میشد. منو نجات میداد. این وضع زندگیم افسردگی شدید حالم بهم میخوره از هرچی نی نی هست نمیخ ...

ببین خیلی ها بدلیل قصور پزشکی آشکار و پنهان از دنیا رفتن برای من و شما ک دیگه در مقابل اونا چیزی نیست من خودمو کلی هزینه کردم ببین کلی دارو های اشتباه آمپول های اشتباه باعث کاهش وزن شدید من شده بود رو بهم میزدن آخرم فهمیدیم ک عوارض اون کوفتیا از بیماری من بدتر بوده والا 

اگه این جنین و از دست بدم حالم خوب میشه فقط دوست دارم یک نفر کمکم کنه چه کار کنم از دست بدم همین

یه لحظه فکر کن جنین رو سقط کردی 

چی میشه؟

بهتر میشی 

نه خانم من شما افسر دگی و وسواس فکری داری 

ببین اون جنین هدیه خداست همدمته از وجودته حتی اگه با بدترین مرد دنیام زندگی کنی اون بچه از توعه میفهمی 

میدونی من چقدر دوست دارم یکیشو داشته باشم 

بم بگه مامان باهم آب بازی کنیم نقاشی بکشیم حرف زدن یادش بدم نگاش کنم که شکل منه 

بغلش کنم میفهمی اینارو میدونی چقد آدما با حسرت همینی که میخوایی بکشیش مردن و آرزو به دل موندن 

هر روز سوره بقره گوش بده خواهشا آرومت میکنه 

قرآن بخون به خدا نزدیک شو 

حرفای مثبت بزن 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

ببین خیلی ها بدلیل قصور پزشکی آشکار و پنهان از دنیا رفتن برای من و شما ک دیگه در مقابل اونا چیزی نیس ...

فقط میدونم  دلم نمیخواد هیچ کس جای من باشه  هرروزم شده گریه  تو خونه زندانی شدم بچه های دیگم دارن از بین میرن. خدا میداد به کسایی که میخوان.  

اگه این جنین و از دست بدم حالم خوب میشه فقط دوست دارم یک نفر کمکم کنه چه کار کنم از دست بدم همین

الهیییییی بگردم برا اون جنین😭😭😭😭😭

تو مادری؟؟؟

عزیزم مادر چطور دلش میاد بچشو با دستاااای خودش بکشه!!!

من ۳ ماه پیش پسرم و تو ۶ ماهگی...۲۵ هفته از دست دادم

داااااااغونم...با اینکه خدا خواست نه من....

تو‌چطور میتونیییییییییی😭

اللهم بارک لمولانا صاحب العصر و الزمان💚🌱
فقط میدونم دلم نمیخواد هیچ کس جای من باشه هرروزم شده گریه تو خونه زندانی شدم بچه های دیگم دارن از ...

عزیزم می‌دونم تو شرایط بدی هستی باور کن منم الان نه ماه میشه از خونه نرفتم بیرون جز دکتر اعتماد ب نفسشو ندارم خیلی اذیت شدم خیلی زیاد متوجه هستم حال روحیت خوب نیست سعی کن ریلکس کنی و با همسرت مشورت کن و یه تصمیم بگیرید ک درست باشه میدونم خیلی روت فشار هست من بارها ب خود کشی فکر کردم بارها کم آوردم 

یه لحظه فکر کن جنین رو سقط کردی چی میشه؟بهتر میشی نه خانم من شما افسر دگی و وسواس فکری داری ببین اون ...

من دوتا دارم   اینو نمیخوام.زندوی بهم سخت میگذره نمیت. نم جمع و جورشون کنم  سنی ازم گذشته حالم بده  بنیه ندارم  وضعم خرابه.   از روز اولم به فکر بودم بندازم  کسی کمکم نکرد دارو ها اثر نداشت دکترا کمکم نکردن 

عزیزم می‌دونم تو شرایط بدی هستی باور کن منم الان نه ماه میشه از خونه نرفتم بیرون جز دکتر اعتماد ب نف ...

گاهی تصمیم های ما از اون فشار مقطعی هست ک رومونه نزار اون تصمیم آنی تو برات پشیمونی یه عمر رو بجا بزاره ...

الهیییییی بگردم برا اون جنین😭😭😭😭😭تو مادری؟؟؟عزیزم مادر چطور دلش میاد بچشو با دستاااای خودش بکشه ...

ای کاش منم از دست بدم. .  شرایط منو نداری  تو رو خدا چه کار کردی از دست دادی 

من دوتا دارم اینو نمیخوام.زندوی بهم سخت میگذره نمیت. نم جمع و جورشون کنم سنی ازم گذشته حالم بده ...

خب میشن سه تا 

چند سالته مگه

بنیه داری فقط حوصله نداری 

میفهممت نصیحت ام نمیکنم

ولی بعدا میفهمی چه نعمتیه 

کم کم به کارا هم میرسی 

از بچه ها کمک میگیری 

میشن عصای دست پیریت 

به خودت بد تلقین نکن 

دنبال حال روحیت باش 

اهنگ گوش کن 

قرآن بخون 

نجات بده زندگیتو

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

الهیییییی بگردم برا اون جنین😭😭😭😭😭تو مادری؟؟؟عزیزم مادر چطور دلش میاد بچشو با دستاااای خودش بکشه ...

چه طوری از دست دادی.  خدا از من می‌گرفت. از تو نه. خدا هم کا اشو نمی‌فهمه