2777
2789
عنوان

یه لحظه میآید زود زود 🥱 لطفا

160 بازدید | 4 پست

من تو این دوره‌ای که برام تخمک گذاری مشخص کرده هر روز رابطه داشتم امکانش هست باردار بشم ؟ 

از ۴ ماه پیش تو اقدامم اما اونموقع فکر کنم روزهای تخمک گذاری رابطه نداشتم و خب باردار هم نشدم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هست

واقعا ؟

من قبل اقدام رفتم دکتر برام آزمایش نوشت کمبود ویتامین دی داشتم 

و تا ۱۰ هفته برام قرص ویتامین دی ۵۰ هزار نوشت 

تو دوره تخمک گذاریم ده هفته قرصم هم تموم شد و البته یدوفولیک هم تجویز کرده بود که مصرف میکنم 

حالا به اون خاطر که نمی‌دونم ویتامین دیم نرمال شده یا نه شک دارم که باردار بشم

چون دکترم گفت تا به حد نرمال نرسه باردار نمیشی 

حالا امروز می‌خوام برم دکتر ببینم چی میگه بهم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اصلا بهش فکر نکن اگه استرس بگیری باردار نمیشی

فکر میکنم ولی اینکه استرس داشته باشم نه اصلا استرسشو ندارم