2777
2789
عنوان

داداشم مامانمو زد😪😪😪🤧

1020 بازدید | 38 پست

صبح از خواب بیدار شد گفت پام شکسته مامانمم گفت خب بهمن چه غروب بهت پول میدم برو دکتر عکسشو بنداز بعد داداش احمقم داد زد به مامانم گفت ج...ده پدر س....بعد مامانمو هل داد و زد تو صورتش بعد تخم مرغ ها رو شکست بعد مامانم بهم گفت سریع برو مانتو منو با مانتو خودت بردار فرار کنیم دیگه طاقت نیاوردم جارو رو آوردم کنم تو شکم داداشم مامانم نذاشت چاقورو گرفت پرت داد الان داداشم گوشیشو در اتاق خوابو تلویزیونو همه رو شکسته الانم گرفته خوابیده یا خدا اگا غروب بابام از سر کارت بیاد اینارو ببینه چی؟ بابام خیلی زورش زیاده ی روز داداشم اینجوری کرد بابام ی هفته از خونه بیرونش کرد حالا اگه این وسایل شکسته هارو ببینه میکشتش بچه ها الان بیدار میشه چیکار کنیم؟ منو مامانم فرار کنیم؟😱😱

بنظرم زیادی ابو تابش دادی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زمانی مادر حرمت داشت.. اونقدر بچه هاتون رو رها کردید که هار شدن. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

داداش منم به شدت بی احترامی‌میکنه حتی استخون مرده مامان بابامم فحش میده خیلی خیلی فحشای بدی میده اما نور چشمیه مامانمه والا نمیدونم چرا

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳

رفتارش طبیعی نیست و حتما کمک کنید درمان بشه پیش دکتر ببرید 

ولی مادرتون چقدر بیخیاله پسرش میگه پام شکسته میگه به من چه😐

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»