صبح از خواب بیدار شد گفت پام شکسته مامانمم گفت خب بهمن چه غروب بهت پول میدم برو دکتر عکسشو بنداز بعد داداش احمقم داد زد به مامانم گفت ج...ده پدر س....بعد مامانمو هل داد و زد تو صورتش بعد تخم مرغ ها رو شکست بعد مامانم بهم گفت سریع برو مانتو منو با مانتو خودت بردار فرار کنیم دیگه طاقت نیاوردم جارو رو آوردم کنم تو شکم داداشم مامانم نذاشت چاقورو گرفت پرت داد الان داداشم گوشیشو در اتاق خوابو تلویزیونو همه رو شکسته الانم گرفته خوابیده یا خدا اگا غروب بابام از سر کارت بیاد اینارو ببینه چی؟ بابام خیلی زورش زیاده ی روز داداشم اینجوری کرد بابام ی هفته از خونه بیرونش کرد حالا اگه این وسایل شکسته هارو ببینه میکشتش بچه ها الان بیدار میشه چیکار کنیم؟ منو مامانم فرار کنیم؟😱😱
به زمانی مادر حرمت داشت.. اونقدر بچه هاتون رو رها کردید که هار شدن.
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
رفتارش طبیعی نیست و حتما کمک کنید درمان بشه پیش دکتر ببرید
ولی مادرتون چقدر بیخیاله پسرش میگه پام شکسته میگه به من چه😐
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»