2777
2789
عنوان

مادر دهن لق

511 بازدید | 11 پست

بچه ها مادرمن یه خاصیت بدی داره که مشکلی برای آدم پیش بیاد یا مثلا چیز خوبی پیش بیاد کل فامیل رو پر میکنه

چیز خوبو میگه به مردم دقیقا گند میخوره تو همون چیز

اتفاق بد رو میگه به مردم، اون اتفاق بده، بدتر میشه

چیکار کنم بااین داستان؟

بخدا خسته شدم😭

شپش ته جیبمون باشه به همه میگه

الان پشت تلفن حرف میزدم از دهنش پرید چیزی گفته به خالم

میگم مامان توروخدا پیش مردم فلان مشکل رو نگیا ، شروع کرده دعوا و عذاب وجدان دادن بمن که خدا نبخشدت خدا ازت نگذره که از یقه من گرفتی!

ازبس دهنش لقه تو فامیل هم خیلی چیزا رو ازش قایم میکنن، حالا من بهش میگم نفرینم میکنه

حامله شدم هفت هفته‌گفتم  روز بعد همه خبر داشتن هم داداشم اینطوریه هم خواهرم 😂😐 خاله هام زنگ میزنن امار میگیرن 

خونه خواستم بخرم قبل خرید اونا خبر داشتن 

نزار از خودت خبر به جایی بره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حامله شدم هفت هفته‌گفتم روز بعد همه خبر داشتن هم داداشم اینطوریه هم خواهرم 😂😐 خاله هام زنگ میزنن ...

دقیقا هرچیزی رو که جلوتر مامانم خبرشو پخش میکنه گند میخوره توش .خدا زلیلش کنه دهنش لقه دیگه

بار اول حامله شدم ۶ هفتم بود رفت دم در همسایه که ۱۵ ساله بچه دار نمیشه گفت دخترم حاملس اونم پرسیده بود قلبش تشکیل شده؟ مامانممم گفته بود آره ، اونم گفته بود چه خوب پس قلبشم تشکیل شده 

تو ۸ هفته قلب بچم وایستاد😞

خوب خبرها رو نگید بهشون یا دروغ بگید بعد که همه جا پخش کرد بگید نه اصلا اینطوری نیست اینطوری مامانتو ...

فایده نداره نمیشه

مثلا خرید خونه مگه کم چیزیه؟ مگه میشه پنهانش کرد؟

اومد خرید خونمون رو رسانه ای کرد ۸ ماه افتادیم تو دادگاها ، چقدر ضرر کردیم 

دهنش چفت و بسط نداره دیگه لعنت بهش 

خدا بهت صبر بده واقعا

خیلی آدم سمی ای هست مامانم

اون روز خالن یه مسئله ای رو پیشش راجب خانواده شوهرش گفته به مامانم ، نششتیم ماشین شوهرخالم سریع از زبونش در رفته ، بعد خالم سریع جمعش کرد

یکم چفت و بسط هم خوبه والا

دقیقا هرچیزی رو که جلوتر مامانم خبرشو پخش میکنه گند میخوره توش .خدا زلیلش کنه دهنش لقه دیگهبار اول ح ...

چشم خیلییییی اثر داره خونه ما خریدش یکماه بهمشکل خورد 

حرز دستم میکنم هر روزم صدقه میدم  بازم میترکیم 🤣🤣

واسه بارداریم تا حد امکان مهمونی ها رو نرفتم اولش الان از ۴ ماه به بعد میرم

خوب کاری میکنیمادرمن یه تنه گند زده به زندگی مون

من خاله ام خیلی چشماشون شوره 

من شوهرم قیافه اش خوبه تقریبا نسبت به بقیه همسن هام که ازدواج کردن 

پاگشا مون کردن سر سفره جلو مون خالی بود دوتا ظرف خالی هم بود هیچی کنارش و توش نبود یهو گفت پوککککککک ترکیدن ظرف ها همه یهو با تعجب برگشتن شوهرم بدبخت تو فامیل ما فقط با حرز میاد دیگه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 قبلش صدقه میده 

دقیقا هرچیزی رو که جلوتر مامانم خبرشو پخش میکنه گند میخوره توش .خدا زلیلش کنه دهنش لقه دیگهبار اول ح ...

از کم خونی هست قلب بچه 

داخل ایتا بانوان سیاهدانه دکتر احسانیان رو داخل گوگل سرچ کن داخل گروهش برو  ویس ها رو گوش کن ان شالله ی بچه سالم وتپل دنیا بیاری عزیز

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️