2777
2789
عنوان

رژیم پسر زایی

745 بازدید | 8 پست

راسته ؟

دکتر خاصی داره؟ تحت نظر بودین؟

چقد احتمالش درسته؟

دوستم میخاد پسر دار شه. گفتم از شما بپرسم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر من ماشالله قدیم پنج تا پسر پشت سر هم اورده  ن رژیمی میدونس ن تاریخ تخمک گذاری ن بقیه ی داستانا

همه چی دست خواس

بخواد پسر میده بخواد دختر 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
میگن دیگه اکثرادختردوس شدن ولی دروغه همه دوس دارن یه پسروداشته باشن

مامان من بدش میومد و نشد واقعا . یبار بچه بودم اونموقع که سر خواهرم حامله بود که دوست داری پسر شه؟گفت اصلا نمیتونه پسر بچه هارو تحمل کنه ، واقعا نمیدونم چرا بدش میاد از پسرا انقد

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
میگن دیگه اکثرادختردوس شدن ولی دروغه همه دوس دارن یه پسروداشته باشن

حتی تو خارج هم اینطوریه   چ برسه ایران

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

من ب این چیزها اعتقاد ندارم خدا اگر دوست داشته باشه میده نخواسته نمیده من بعد ۲ تا دختر یک پسر داد فامیل مون بعد ۳ پسر یک دختر داد و اونم فامیل مون بعد ۶ تا بچه ک هی برای دختر میاورد بعدی رو هیچ وقت قسمتش نشود