2777
2789

خیلی وقتا یک اتفاق میفته و امید داری که درست بشه اما هر چه ثانیه به ثانیه و ساعت به ساعت یا روز به روز و ماه ب ماه میگذره میبینی وضعیت بدتر میشه و تو هر چه تلاش میکنی درست شدنی نیستش یا کلا کاری از دستت برنمیاد و باید بشینی و تماشا کنی و تهش با خودت میگی این دنیا خیلی کوچیک و کوتاهه آدم باید قوی باشه ولی باز اینو با خودت میگی و هی خودخوری میکنی که چرا اینطور شد و خیلی چرا های دیگه

🥲مثل مرگ عزیزی که تو یه شبه مریض میشه و میره

شما مثال بزنید🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مو رسید... پاره ام شد...موندم ببینم گره میخوره یا نه:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

مثله منی ک دوتا نامزدی ناموفق داشتم و امیدم به ازدواجم بود ک اینسری دیگه واقعا با ی مرد ازدواج میکنم

ولی این شد بدتر از همه🙂

امید داشتم به خدا و معجزه هاش

ولی دیگه ندارم 

ناشکری نمیکنما همیشه گفتم خدایا شکرت

ولی این دیگه ته بی انصافی بود 

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
مثله منی ک دوتا نامزدی ناموفق داشتم و امیدم به ازدواجم بود ک اینسری دیگه واقعا با ی مرد ازدواج میکنم ...

شاید بهترش تو راهه منم خودم مثل شما برام اتقاق افتاده بخاطر همین تاپیک زدم

دقیقا و منی که یک ساله و سه ماهه باردار نمیشم آی یو آی انجام دادم  کلی امپول و قرص و... خوردم ولی نمیشه انگار نمیخواد بشه 🙃

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍