2777
2789
عنوان

خواستگاردارم معتاده ولی میلیاردر

1003 بازدید | 56 پست

شما باشید چیکارمیکنید؟؟میدونم الانم بگم قبول میکنم ازدواج کنم خونه میزنه به نامم،یعنی در این حد میخوادم

پولدار و خوش قیافه ولی کوک میکشه و اونم بعضی وقتا،نمیتونم توضیح بدم شغلش چیه و کجاست ولی اوکی همه چیش...

،خودمم آدم پولکی نیستم که بخام بخاطر پول ازدواج کنم....نمیدونم چه مرگمه دودلم ولی بیشتر نه هستم و اینم بگم خودمم دختر نیستم و  اونم قبول کرده و گفته اشکال نداره....هرکسی قبول نمیکنه ،لطفا توهین نکنید و دراخرم گزارش بزنید که تاپیکم حذف بشه

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو ترک کنه

هرچند احتمال خیلی زیاد دوباره برمیگرده سرش ولی اگه واقعا تورو بخواد برات تلاش میکنه حداقل

خیلی به حرفای قبل از ازدواج که خونه به نامت میکنم و اینا اعتماد نکن

حقیقتش من حتی با سیگار هم مشکل دارم چون خط قرمزه این ویژگیش از خط قرمز گذشته قشنگ یه نقطه سیاه زندگیشه بهتره مراجعه کنی پیش روانشناس تا قانع بشی که نباید با همچین آدمی ازدواج کنی

اگه پولداره به نظرم طوری نیس من اگه بودم وخانواده مخالفت نمیکردن قبول میکردم چون الان همه چی پوله

پس اعتیاد چی؟

خودت میدونی آخرش که خودتو میکنیفقط میخوای پربازدیدشی

راست میگی عزیزم،برو بیرون از تاپیک

اگه دوسش داری و دوست داره ازدواج کن اخلاق و…. رو بسنج حالا خوبه چیزای دیگه نمیکشه 🤮کوک واسه پولدارا ...

مگه فرق میکنه چی بکشه؟اینم بگم بعضی وقتا میکشه