2777
2789
عنوان

ت جا وز تو بچگی🫠💔

276 بازدید | 12 پست

الان داشتم یه تاپیک میخوندم میخوندم خیلیا از تجاوز میگفتن یهو یاد خودم افتادم وقتی یادم میاد میخوام خودمو بکشم عذاب روحیمه من فقط پنج سالم بود و پسر همسایمون که 9 سالش بود منو میبرد که باهاش بازی کنم و.... منو گول میزد که اینم بازیه باهاش قهر میکردم نمی‌رفتم به مامانمم جرات نداشتم بگم فقط میگفتم اون اذیتم میکنه من نمیخوام باهاش بازی کنم گریه میکردم ولی مامانم میگفت دوستته برو بازی کن باهاش ناراحت میشه منم زورکی میرفتم میگفتم تو اذیتم میکنی نمیخوام تو بازی زنت باشم بهم دست نزن میگفت بخدا دیگه نمیکنم تا چند مدت گولم میزد و باز.... :)

خواهش میکنم حواستون به بچه هاتون باشه ببینین با کیا دوسته تنها اجازه ندین برن بیرون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا مورد تعرض قرار گرفتن و الان دیگه فراموش کردن 

ولی اونا ک شدتت بیشتر بوده و روح آسیب پذیری داشتن هنو اذقت دن بابت اش 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
خیلیا مورد تعرض قرار گرفتن و الان دیگه فراموش کردن ولی اونا ک شدتت بیشتر بوده و روح آسیب پذیری داشتن ...

برای من شدت زیادی نداشت 

ولی چون میتونم به یاد بیارمش واسم سخته زیاد بهش فکر نمیکنم ولی وقتی فکر میکنم حس عجیب و بدی دارم عذاب وجدان میگیرم میخوام گریه کنم :)

برای من شدت زیادی نداشت ولی چون میتونم به یاد بیارمش واسم سخته زیاد بهش فکر نمیکنم ولی وقتی فکر میکن ...

منم وقتی ب ادن موقع ها فک میکنم

ب شدت عصابم خورد میشه

ولی خب گذشته،من اصلا نمیاد تو ذهنم 

فقط تو نی نی سایت ک میگن یادم میوفته

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
متاسفم نمیدونستم توهم...🥲دقیقا وقتی بحثش میشه یادم میوفته و دیوونه میشم

من خیلی مورد آزار قرار گرفتم

ک اصلا اون موقع ها نمیدونستم این داستانا یعنی چی

یه بار به مامانم گفتم یه دعوایی راه انداخت ک نگو

دیگه جرعت نداشتن بهم بگن اووووی

چ برسه ...

من خیلی مورد آزار قرار گرفتمک اصلا اون موقع ها نمیدونستم این داستانا یعنی چییه بار به مامانم گفتم یه ...

منم همینطور منم 

خوبه تو تونستی به مامانت بگی من میترسیدم بگم میترسیدم دعوام کنه چه میدونستم جریان چیه این کارا یعنی چی ولی میترسیدم حس میکردم کار خوبی نیست

منم همینطور منم خوبه تو تونستی به مامانت بگی من میترسیدم بگم میترسیدم دعوام کنه چه میدونستم جریان چی ...

من فقط یه بارشو گفتم 

ک اون یه بار اذیت جنسی نبود اون طوری 

هی میگرفتن منو زیر پتو اذیت ام میکردن ک خفه کنن مثلا منو ک اذیت شم

بعد اون تا الان ک بزرگ شدیم هم باهام سر سنگین هستن

من فقط یه بارشو گفتم ک اون یه بار اذیت جنسی نبود اون طوری هی میگرفتن منو زیر پتو اذیت ام میکردن ک خف ...

آخی 

اهووم 

من تا الان نمیتونم ببینمش حتی یبارم که دیدم خودمو تو ماشین زدم به خواب حتی اومدن دنبالم گفتم نمیام 

پسره هم با یه لبخند کثیفی نگام میکردی که حالم بهم میخورد