bahar_mn مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 1386 عنوان پیاز رو آب مونده آشپزا بیان یه لحظه 351 بازدید | 19 پست سلام خوبین؟دوستان من یه بار خورشت درست کردم بعدپختنش پیازها روی خورشت بودن چرا ته نشین نشده بودند کسی دلیلشو میدونه؟ اشتباه من چی بوده؟ 1403/04/07 | 11:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khazan5899 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4485 حتما یا خوب سرخ نکردی یا زیاد سرخ کردی برشته شد سبک شد اومد رو آب
bahar_mn مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 1386 پیاز رو واسه خورش رنده کن آخه اونجوری میسوزه که
bahar_mn مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 1386 حتما یا خوب سرخ نکردی یا زیاد سرخ کردی برشته شد سبک شد اومد رو آب اهان چ بد
princesss عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 4619 حوصله داریا🙃 رنده که حوصله نمیخواد😁 من زورم میاد با دست خورد کنم خداجونم شکرت😍
bahar_mn مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 1386 پیاز رو خوب تفت ندادی چرا دیگه کامل سبک و سرخ شدع بود
ashiziba عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 6692 آخه اونجوری میسوزه که شعله پیاز داغ باید خیلی ملایم باشه و هم بزنی اصلا نمیسوزه
khazan5899 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 4485 پیاز رو واسه خورش رنده کن واسه مهمون چون رنده کنن له میشه به خورشت حالت بدی میده من دوس ندارم انگار خورش رو از بس هم زدی له شده ولی واسه خودمون چون من پیاز سرخ کرده رو جدا میکنم بدم میاد رنده میکنم
princesss عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 4619 آخه اونجوری میسوزه که نه والا پیاز رو واسه خورش رنده درشت بزن خورشتت عالی و جا افتاده میشه خداجونم شکرت😍
princesss عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 4619 واسه مهمون چون رنده کنن له میشه به خورشت حالت بدی میده من دوس ندارم انگار خورش رو از بس هم زدی له ش ... نه رنده تیز باشه له نمیشه من رنده درشت میزنم خیلی خوب میشه خداجونم شکرت😍