2777
2789
عنوان

قبل از خدا ‌‌‌‌‌‌‌

254 بازدید | 29 پست

از بچگی پدیده تناسخ رو میدونستم ، یعنی اصلا نشنیده بودم تناسخ چیه ولی انگار اگاه بودم 

ی سوالی عجیب ذهنمو میشه گف 4 سالیه درگیر کرده 

هرچیزی ی ابتدایی داره ی شروع ی پایان 

پایان جهان برام مهم نیست 

ابتدا چی بود 

خدا از کی وجود داشت چجوری ب وجود اومد قبل از هر چیزی قبل از کیهان ، بهشت ، فرشتگان ، ابلیس و هرچی خلاصه 

قبل اینا چی بود و شروع خدا از کجا بود خدا چه جور نیروییه 

عذاب اور ترین چیز اینه که ذهنت ب قدری محدود باشه ک حتی نتونی ذره ای از خالقت و ذاتش اگاهی داشته باشی 

چون هر کدوممون ی تصوری از خدا داریم تو ذهنمون قطعا ولی ... 

یعنی واقعا پی نمیبریم به این قضیه ؟ ... 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 
هیچ وقت نمی‌فهمیم تلاش نکن که از خدا ناامید میشی

خیلی عجیبهههه 

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن زیاد به این قضیه فکر نکنی 

از خدا دلزده میشی 

چون فکر نمی کنم جوابی باشه براش 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
سعی کن زیاد به این قضیه فکر نکنی از خدا دلزده میشی چون فکر نمی کنم جوابی باشه براش

جواب که نداره قطعا 

ولی همه چی خیلی گنگه 

جواب که نداره قطعا ولی همه چی خیلی گنگه

خیلییی 

ذهن منم مدت ها درگیر این سوال بود 

این دنیا نه امیدوارم حداقل اون دنیا به جوابش برسم

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
خیلییی ذهن منم مدت ها درگیر این سوال بود این دنیا نه امیدوارم حداقل اون دنیا به جوابش برسم

مدت ها پیش فهمیدی 

چون تو شاید چند بار مردی و برگشتی 

پدیده تناسخ یعنی همین 

مدت ها پیش فهمیدی چون تو شاید چند بار مردی و برگشتی پدیده تناسخ یعنی همین

یعنی چی ؟!

تناسخ رو می فهمم 

اما منظورتون از چندبار مردی و برگشتی چیه

یعنی چی ؟!تناسخ رو می فهمم اما منظورتون از چندبار مردی و برگشتی چیه

آدما میمیرن 

ولی جسمشون 

تو میمیری و روحت به شکل یه ادم دیگه برمیگرده به زندگی 

به عنوان یه بچه جدید 

یجا دیدم میگفت 

به دیگران ظلم نکنین چون شاید اون دیگری خوده تویی :) 

آدما میمیرن ولی جسمشون تو میمیری و روحت به شکل یه ادم دیگه برمیگرده به زندگی به عنوان یه بچه جدید یج ...

این مدلی ش رو دیگه نشنیده بودم 

اگه براتون مقدوره بیشتر توضیح می دید؟!

من عرف نفسه عرف ربه

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

آدما میمیرن ولی جسمشون تو میمیری و روحت به شکل یه ادم دیگه برمیگرده به زندگی به عنوان یه بچه جدید یج ...

تناسخ الکیه .احادیث رودرموردش بخون 

ولی عالم ذرواقعیه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الله نور السموات والارض

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

تناسخ در واقع یه جور تسلسله و تسلل دور باطل هست و بنابراین هیچ وقت موجود نمیشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.