2777
2789
عنوان

یه سئوال دارم درمورد زن و شوهری

211 بازدید | 12 پست

خانما این اکانت دوستم اکانت من تعلیق شدم با اکانت دوستم اومدم سئوال بپرسم لطفا راهنمایی کنید لطفاً 🥺🥺

خانما شوهرم پول داره ولی برا من خرج نمیکنه همش بهونه میاره نمیگه چقدر درامد داره منم خودم کار میکنم امروز سرماخوردم ولی من و نبرد دکتر میگه خودت پول داری پولت رو بیار باهم بریم دکتر واقعا موندم چیکار کنم از غصه دارم میمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااییی یادِشوهرسابق خودم افتادم پول داشت ها ولی بهم نمیداد،میخواستم از مغازه روبه روی خونه ام خرید کنم بهم میگفت برو از مامانم پول بگیر،انقدر خسیس بود،سرما خورده بودم بزور منو برد دکتر،خوب نشدم بعدم انقد حالم بد بود،سرفه میکردم ناجور جوری بود که گلاب به روت استفراغ میکردم،من تهران زندگی میکردم خانوادمم شهرستان،احمق منو فرستاد شهرستان تا دوهفته پیش خانوادم بودم،بعد رفتم دکتر،بعضی از مردها خسیس تشریف دارن