2777
2789
عنوان

ماشینم

482 بازدید | 20 پست

اگر همسرتون ماشینی که خودتون تو مجردی کار کردید و خریدید رو همیشه سوار بشه و ماشین خودشو بزاره تو پارکینگ چون مدل بالاتر و گرون تره و نمیخواد آسیب ببینه شما ناراحت میشید؟

واکنشتون چیه؟

من ناراحت نمیشم ولی دوستم بهم گفت نزار نابودش کنه بفروشش طلا بخر یا پس انداز کن پولشو

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

یه کاری میکنم ماشین گرونه رو بزنه ب اسمم😁😁😁ماشین ارزونه رو هم میفروشم میدم طلا پس انداز

دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه ناراحت نشو

چون همه همینن 

واقعا ماشین گرون تصادف کنه خرجش زیادتر  و وقتی ماشین ارزون نر داری ادم اونپ استفاده می کنه 

بعدم تو و شوهرت نداره. اگه باهم تفاهم دارید

خدایا خودت پشت و پناهم باش

به نظرم حرف دوستتو گوش نکن تا الان با ارامش زندگی کردی . استفاده کنه چه مشکلی داره ماشین برای استفاده هست حالا اگر ماشین ارزونتر باشه اصطحلاک و خرجش و سوختش هم کمتره و از یه ماشین استفاده کردن منطقی هست تا خرجه دوتا ماشین روداد 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
خب آرهاگه نیازی نداری بهش بفروشش طلا بخر

نیاز که دارم چون اصلا نمی تونم بدون ماشین جایی برم از مجردیم برام بدون ماشین بودم فاجعه بود

ولی الان همش زیر پای همسرمه و به جاش ماشین اون تو پارکینگه

مگه بین شما و همسرتون (من و تو) هست شما حالا( ما )شدید هرچی که داشتین برا جفتتونه پدر منم ماشین خودش ...

حرفتون درسته ولی دوستم میگه این چون کارکرد زحمتکشی خودته بهتره برای خودت تبدیل به احسنش کنی و اگه همسرت بخواد برات ماشین بگیره

ولی خودم تا با حال به این موضوع فکر نکرده بودم

به نظرم حرف دوستتو گوش نکن تا الان با ارامش زندگی کردی . استفاده کنه چه مشکلی داره ماشین برای استفاد ...

درسته همسرم هم همینو میگه 

میگه این ماشین هزینه هاش کمتره و اگه خدایی نکرده تصادفی بشه قابل جبرانه 

نه ناراحت نشوچون همه همینن واقعا ماشین گرون تصادف کنه خرجش زیادتر و وقتی ماشین ارزون نر داری ادم او ...

من اصلا تو این وادی نبودم 

حرف شما رو قبول دارم

بخوام جایی برم با ماشین اون میرمکم پیش میاد تنها جایی برم

خب اگه ماشینش رو دستت میده با رضایت ..ناراحتی نداره 

ولی خودت شوهرت رو بهتر میشناسی .گاهی یه مردی ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاس 

ولی گاهی یه مردی اصلا روش نمیشه حساب کرد 

اونطوری که باید خودت به فکر مال واموال خودت باشی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight