2821
2789
عنوان

خاطرات بد عروسمون از ذهنم نمیره

258 بازدید | 9 پست

من ۱۸ سالم بود برادرم ازدواج کرد ایشون تقریبا بیشتر از یکسال عقد بودن تو دوران عقد هیچ وقت به بنده سلام نمیکردن و جواب سلام نمیدادن خیلی سطح مالی ضعیفی داشتن از اینکه بابام ماشین در اختیارم گذاشته یا بهم پول میده زجر می‌کشید هر رفتار بی ادبی بگید داشت مادرش سالهاست با خانواده پدریش قطع ارتباط کرده کارهای این دختر هنوز از ذهنم پاک نمیشه شیش سال مدام زجرم داد اینقدر با حرفاش آزارم میداد که وقتی از خونمون میرفت چندساعت گریه میکردم کاملا بیمار بود ایشون نه خواهر داشت و نه برادر و از یکطرفی فقط برای به پول و کسی که پول دستشه احترام میزاشت به تمام معنا ازش متنفرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفانه خلاء داشته بیخیال نباید بهش بها داد..

فقط تو خودم ریختم و سکوت کردم الان ازدواج کردم جلوی همسرم اینقدر رفتارهای عجیب غریبی نشون داد از مادر و پدرم درخواست کردم تا وقتی همسر من اینجاست ایشون حضور نداشته باشه ولی من با وجود مشاوره رفتن هنوز زخم این آدم از خاطرم نرفته

فقط تو خودم ریختم و سکوت کردم الان ازدواج کردم جلوی همسرم اینقدر رفتارهای عجیب غریبی نشون داد از ماد ...

سخته حق داری انشالله خدا دل اونم آروم کنه صدرصد بخاطر حسادت و کمبودهاش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ول کن بابا

منم یه همچین آدمی تو زندگیم بود باهاش قطع رابطه کردم بره به درک

وقتی فکر میکنم که بخاطرش چقد خودمو عذاب دادم عصبی میشم

هیچ چیزی مهمتر از خودت نیست

الان شاید یه عده بهت بپرن بگن ببین خودت چه رفتاری داشتی که اون اون کارو میکرده ولی تنها کسی درکت میکنه که خودش تجربه کرده باشه

این آدما مریضن عزیزم بهتره ازشون فاصله بگیری

به هیچ عنوان نشون نده که کاراش روت تاثیر گذاشته چون طرف خوشحال میشه که به خواستش رسیده

روز به روز پیشرفت کن تا بسوزه

من اینی که میگم چشم دیدن منو نداشت یدونه دندون کامپوزیت کردم داشت میترکید

الانم وقت جراحی بینی گرفتم شنیده و برگشته گفته ما پول نداریم ولی یه عده پولشونو میریزن تو جوب منم گفتم آره خب پول خودمه دلم میخواد بریزم تو جوب به کسی ربطی نداره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

باید همون اول مثل خودش باهاش رفتار میکردی ،مینشوندی سرجاش ،رفتارش با بقیه چطوره؟

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

ول کن بابامنم یه همچین آدمی تو زندگیم بود باهاش قطع رابطه کردم بره به درکوقتی فکر میکنم که بخاطرش چق ...

مادر و پدر من پشتم نبودن زجر مطلق بهم میداد شیش سال سر این دختر فقط با خانواده ام دعوا کردم و همه منو متهم کردن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز