2777
2789
عنوان

پای دخترم سوخته کمک کنید😭😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته من که دلشو ندارم این‌ کارو انجام بدم

میدونم خیلییییییی سخته اما جاش نمیونه 

حداقل برای من که نموند

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

از همین اول بزنم یا وقتی زخمای ریخت؟؟

هر چی زودتر بزنی زودتر میرع باورت نمیشه صورتم پسر ابجیم سوختع بودد پوستتته پوستع بود ینی میترسیدی بخدا براش چرب میکردم الان‌بیا و‌ببینش .کلا روغن بنه‌مال رد سوختگیه‌اگ‌ میخای لک‌اش نمونه صاف شه هرجور شده گیرش بیار بزن 

مادرم میگه روغن زرده تخم مرغ درست میکنم‌ بعد از اینکه زخماش ریخت بزنی لکش بره

نکن این کارو ببر دکتر پانسمان های جدید اومده  بعدم سوختگی سه تا درجه داره و درمانش فرق داره ،خودت دستت میسوزه به غلط کردن میافتی، گناه داره بچه 

من با شیر داغ و درحال جوش سوختم. پوست پاهام کنده شده بود خون میومد از جاش. ۲ ساعت تمام از درد گریه کردم بی وقفه.

نرفتم بیمارستان زنگ زدم شوهرم برام از دوست داروخونه ایش دارو گرفت

دو بسته گاز روغنی بود و گاز استریل معمولی و باند کشی سوختگی

۳ بسته پماد سوختگی فک کنم اسمش سیلور بود ۱۷ هزار تومن دوسال پیش.

آنتی بیوتیک و مسکن های بسیار قوی

بعد اول اینارو میزدم تا یک هفته هیچ چیز دیگه ای نزدم ک عفونت نکنه. 

بعدش عسل و روغن زیتونو قاطی میکردم روزی یکبار میزدم

آلوورا هم ژل وسطشو هفته دوم میزدم

جاشم نموند با اینکه گوشتم اومده بود کلا بیرون و پوستام کل لایه هاش سوخته بود. حتی فرو فتگی هم نداره اون عسل و روغن زیتون باعث شد جاش پر بشه تو طب سنتی خوندم

خلاصه خیلی درد داشت و با ش ورت میگشتم رونام سوخته بود 

نمیتونستم هیچی بپوشم حتی برم دکتر دامن و هیچی نمیشد انقد حالم بد بود نمیذاشتم چیزی بخوره رو زخمم آتیش میگرفت 

من با شیر داغ و درحال جوش سوختم. پوست پاهام کنده شده بود خون میومد از جاش. ۲ ساعت تمام از درد گریه ک ...

بعدم دوستم پرستاره گف بری بیمارستان پوستارو میکنیم نرو، اون پوستا درسته مرده هستن ولی کندنش باعث میشه عفونت کنه زود و درد بشدت وحشتناکی داره  تو گاز روغنی و پمادو بزن خود پوستا کم کم میچسبن به گاز جدا میشن، واقعا هم جدا شدن

آها هر بارم‌میخواستم پانسمان رو عوض کنم میرفتم حموم میشستم زخمو با صابون تمیز. خیلی درد داشتا حتی فشار آب باعث میشد دو روز اول زار بزنم

من با شیر داغ و درحال جوش سوختم. پوست پاهام کنده شده بود خون میومد از جاش. ۲ ساعت تمام از درد گریه ک ...

من دیگه دیدم فایده نداره بردمش دکتر پوستش رو کندن چندتا پماد دادن خیلی ها گفتن باید از روز اول عسل میزدی

بعدم دوستم پرستاره گف بری بیمارستان پوستارو میکنیم نرو، اون پوستا درسته مرده هستن ولی کندنش باعث میش ...

دختره من پاهاش عفونت کرده بود مجبور شدم ببرم پوستش رو بکنن