2777
2789
عنوان

اگر تجربه دارید بگید خواهشا

49 بازدید | 20 پست

دوستان من ماه پیش سقط داشتم و بعد از ۶ روز خونریزی و ۴ روز لکه بینی پاک شدمبعد از پاک شدنم یک اقدام ناخواسته داشتم شما یک چیزی بگید منکه خسته شدم بخدا از این بلاتکلیفی میگم حاملم باز میگم نمیشه میگم شاید بقای سقط قبلیم باشه شما دوستان یک چیزی بگید

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص

عزیزم دکتر رفتی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دکتر چی میگ میگ واستا هفته ی دیگ برو دوباره بتا بده

سونو دادی 

عزیزم اصلا بیخیالش نشو همین فردا برو سونو بده احتمالا از بقایا مونده خدای نکرده بارداری شیمیایی نباشه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
سونو دادی عزیزم اصلا بیخیالش نشو همین فردا برو سونو بده احتمالا از بقایا مونده خدای نکرده بارداری شی ...

بارداری شیمایی چیه من اطلاعی ندارم راستش

بعد سقط سونو دادی ؟ کامل دفع شده بود یا نه ؟ برو یه سونوی دیگه هم بگیر . من همیشه بعد سقط سونو میگیر ...

چنبار سقط کردی عزیزم

بارداری شیمایی چیه من اطلاعی ندارم راستش

چند وقتت بود سقط کردی

سلام منم یم سوال دارم من تنبلی تخمدان و پلی کیستم دارو داد دکتر اول امدول بعد هم قرص تا سه ماه بخورم ماه به ماه میشدم ولی بعد از اون نشدم تا الان حدود شصت روز گذشت ولی دوهفته حس پریودی و سینه درد داشتم نوک سینه درد داشت و یکم بزرگ شده خیلی کم و اینکه پریود شدم اینبار زیاده مثل قبل نیست تو موقعه مصرف دارو خیلی کم بود پریودی بغیر از امپولی که زدم اون موقعه هم زیاد بود ولی کمتر از الان و تو این مدت سه بار بی بی چک زدم و منفی بود و روز قبل پریود چایی زعفرون خوردم و دیدم روز بعدش پریود شدم دردم و خونریزی نسبت به قبل بیشتره خونشم رنگ قرمزه تیره اول بعد قرمز روشنه الان به چندبار لخته بوده ولی قبل از اقدامم تاحالا پریود بودم لخته میدمم به نظرتون منم سقط داشتم یا نه؟