2777
2789

تنها کسی که هرچقدر بهش بها بدی پشیمون نمیشی

خـــــــــودتی

اومدم بگم از گذشته ای که بر من گذشت درس گرفتم

از طلاقم درس گرفتم

اون لحظه هایی که هرچی طلا و سرمایه زنانه بود همش دادم برای زیباتر شدن یا بزرگتر شدن خونه شوهر اولش فکر میکردم خب شریک زندگیمه و یه راه مشترکه اما بعد جدایی فهمیدم تو مسیر زندگی مشترک زن معمولا پله ای میشه برای بهتر شدن مرد و فکر میکنه باهاش هم مسیره. مرد خونش بهتر میشه ماشینش بهتر میشه و حتی پیشرفت کاری میکنه اما زن از یه جایی به بعد به خاطر وفاداری به زندگی استاپ میشه

به جایی رسیدیم که باید جدا میشدیم

اون میگفت من هیچ حقی از زندگیمون ندارم 

بماند که انتظاری هم نداشتم اما اون پیش دستی کرد و گفت اگه روزی بخوای مهریه بگیری با ماشین از روت رد میشم! 

من تنها فقط از اون لحظه هایی که برای دل خودم کاری کردم حتی کوچک پشیمون نیستم همین

به خودت برس دختر

حتی اگر متاهلی خودتو فدای کسی نکن

اول خودت رو در نظر بگیر

بهترین تیکه مرغ رو همیشه به اون نده. برای شادی خودت کاری کن. وقتی حال نداری بزار خودش به داد شکمش برسه. 

به شادی سلامتی وزیبایی روح و جسمت و اهداف شخصی خودت برس. برای خودت ماسک صورت بزار. نیازی نیست بوی قرمه سبزی بدی. به خودت عطر بزن آهنگ بزار برقص. لباس رنگی بپوش اول برای دل خودت دوم بقیه... 

این خودخواهی نیست

معنی واقعی زندگیه

زندگی کن برای شادی خودت نه بقیه تا وقتی تنهات گذاشتن خودتو قوی و محکم هنوز کنار خودت داشته باشی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسی حق👌👌👌

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

نمی‌دونم چرا وقتی اینجور متن ها رو میخونم ، دلم میخواد تایید کنم ها ،ولی بعدش پیش خودم میگم آیا اگه شوهر آدم هم اینجوری فکر کنه نسبت به ما ، آدم حسش چیه ؟؟

مثلا شوهر شما بهتون توجه کنه ، تیکه ی بهتره مرغ رو براتون بذاره آیا شما پررو میشید یا تو دلتون ذوق میکنید ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

لایکم کنید بهونم بعدا 

یه دماغ کوچولو نچرال لایک کنه  

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

نمی‌دونم چرا وقتی اینجور متن ها رو میخونم ، دلم میخواد تایید کنم ها ،ولی بعدش پیش خودم میگم آیا اگه شوهر آدم هم اینجوری فکر کنه نسبت به ما ، آدم حسش چیه ؟؟

مثلا شوهر شما بهتون توجه کنه ، تیکه ی بهتره مرغ رو براتون بذاره آیا شما پررو میشید یا تو دلتون ذوق میکنید ؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یکی قانون تو دنیا آدم برا خودش بذاره اونوقت خوب باشی و خوبی کنی هیچ وقت پشیمون نمیشی

از هیچکس توقع نداشته باش،اگر بهترین قسمت غذا رو دادی بچت شوهرت دیگه ناراحت نمیشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من امروز امتحان گواهینامه داشتم رد شدم برای بارششم داشت می رفت ماشینو بیاره پارکینگ منم باهاش رفتم تا پشت فرمون بشینم و یادم نره به زور نشستم ماشینو روشن کردم دستی رو نخوابوندم حرکت هم نکرده بودم طوری داد کشید و بهم سیلی زد که از همه  ی نرا بدم اومد اما دخترم اونجا بود سعی کردم خودمو قوی نشون بدم و گریه نکنم تا غصه نخوره چهار سال پول نداشت خونه اجاره کنه تو پارکینگ زندگی کردم