2777
2789
تو خودت هم وارد جنگ روانیش شدی که

😂😂😂💪💪💪💪

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

اره فهمیدم کی هستی حیف الان کار دارم وگرنه این کاربریت هم میدادم رو هوا

😂😂 نی نی یارها احتمالا رفتن افطار

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂 نی نی یارها احتمالا رفتن افطار

ریپ نزن

ازت درخواست نمیکنم بهت دارم هشدار میدم ریپ نزن لایک نکن 

هیچ غلطی نکن

فهمیدی یا بفهمونمت؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

تو خودت هم وارد جنگ روانیش شدی که

اعضای محترم دقت کنید: 

وقتی به این میگم ۷خط وقتی به اون مگم گلابی بخاطر اینه ...

از شیرین کاری های اون خانم محترم پرده برداری کردم اون برادر محترم کمی از خواب بیدار شد .....، اون ۷خط ببین چطوری پسر مردم رو خاااام و خاموش میکنه ..... 

و اما سوال این برنامه: از ازدواج احتمالی خانم ۷خط  و آقای گلابی چه فرزندی حاصل خواهد شد؟

یک: شلغم ۲خط

دو: موز راه راه

سه: خیار چنبل ۶خط

چهار: نارنگی با طعم آناناس

جواب هاتون رو برامون پیامک کنید. 🙏

😂😂😂😂

ریپ نزنازت درخواست نمیکنم بهت دارم هشدار میدم ریپ نزن لایک نکن هیچ غلطی نکنفهمیدی یا بفهمونمت؟

لطفا برو پست آخرم تا اینلحظه رو بخون، جواب رو پیامک کن. 

لطفا برو پست آخرم تا اینلحظه رو بخون، جواب رو پیامک کن.

@niniyar  

من به ایشون میگم ریپ نزنید لایک نکنید هی ادامه میدن 

این چندمین کاربری هست که دارن 

تازه میگن چندجا منو الکی گزارش زده که بترکم 

لطفا رسیدگی کنید بهشون 

ممنون

ریپ منو نزن 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷