2777
2789

با عشق ازدواج کردیم مشکلات و دعوا های بیش از حد داریم ۱ساله اون ۲۵سالشه من ۲۳ خانوادم حمایتم میکننن میگه حق نداری بری خونه بابات اصلا ب شدت سوع ظن بد داره حتی تو ماشینم میگه ب راننده ها نگاه میکنی و... مامانی میگه شب تا صب خونه بابام باشیم 

من خودم ۲۳سالمه خیلیم زیبام و میگه ب هیچ عنوان طلاقت نمیدم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ادم مگه میتونه جلو چشاشو بگیره بیرونو نگاه نکنه

نه منظور اینه نگات خاصه و دنباله دار یا گذرا 

بعد یکساله ازدواج کردید طبیعیه 

ما قیامت میکردیم 🤣

سالای اول همینه 

ولی اگه سو ظن داره سخته باید فکر چاره کنید 

مشاور و...

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

ما دیگه خیلی خیلی دعوا داریم

ما هم خیییییییییییییییلی داشتیم با عشقم ازدواج کردیم ولی همسرم صبوری کرد اغلب از طرف من بود دعوا ها 

شمام صبر کنید ببینید چطور پیش میرید 

باهاش حرف بزن 

ما هم خیییییییییییییییلی داشتیم با عشقم ازدواج کردیم ولی همسرم صبوری کرد اغلب از طرف من بود دعوا ها ...

چقدر صبوری  دفه قبل داداشمم کلی فحشش داده الان ی ماهه نمیزاره برم خونه بابام میگه فحشم دادن  گفتم ادم باش تا فحشت ندن  خوبم خوبم یهو قاطی میکنم من از اون بدتر میشم

چقدر صبوری دفه قبل داداشمم کلی فحشش داده الان ی ماهه نمیزاره برم خونه بابام میگه فحشم دادن گفتم اد ...

بنظرم حسابی باهاش حرف بزن 

شاید مثل من‌بدبینیش ریشه داره 

خیانت اطرافیان رو دیده 

حتما دلیلی داره 

ان شالله حل بشه

بنظرم حسابی باهاش حرف بزن شاید مثل من‌بدبینیش ریشه داره خیانت اطرافیان رو دیده حتما دلیلی داره ان شا ...

دوس دختر قبلیش بهش خیانت کرده   و تا قبل عروسیم همش میگفت بیا باهم باشیم  اخخخ چقد دلم میخاد بهش پیام بدم بگم  بیا شوهرم برا خودت بنظرت پیام بدم بهش؟بگم انقد دنبالش بودی بیا ببرش شرش کم کن

دوس دختر قبلیش بهش خیانت کرده و تا قبل عروسیم همش میگفت بیا باهم باشیم اخخخ چقد دلم میخاد بهش پیا ...

بگو مال بد بیخ ریش صاحابش😂😂

نه بابا شوخی میکنم 

دقیقا سر همینه که اینطور شده 

اگه دوستش داری بمون و درستش کن 

باهاش حرف بزن 

اعتمادشو به دست بیار گناه داره 

منم رو شوهرم حساسم 

منم تو رنجم 

چون خیانت بقیه رو دیدم 

به چشماش گاهی گیر میدم اونوقت اون بیچاره بی گناهه

اگه میخوایش بمون و بساز زندگیتو

زیاد تو گوشش بخون دوستش داری