2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

130 بازدید | 20 پست

خانما دارم دخترمو از پوشک میگیرم

شبا قبل خواب و توی خواب عادت داره اب میخوره

بنظرتون شب رو پوشکش کنم یا ن؟؟؟اگه نکنم جیش میکنه🙃اگه هم پوشکش کنم میترسم باز با شکست مواجهه بشه پروژه ی از پوشک گرفتم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

من خودم تا ی ماه شب پوشکش میکردم پسرمون بعدش دیگه عادت کرد کلا از پوشک گرفتمش

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولاش شبا پوشک کنید 

ب طور کامل ک روزا دستشوییشو گفت.شبم پوشک نکنید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اوایلش شبا پوشک کن بعد کم کم شبم پوشک نکن

زیرش یه حالت پتوها هست که نم نمیده بنداز زیرش یه موقع خراب کاری کرد کثیف نشه فرشات

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

چندوقتشه

منم دارم پسرموازپوشک میگیرم چندروزه بیرونم کم میبرنش سورت اموزشیم گرفتم ک جایی برم راحت باشم یوقت خیس نکنه شلوارشو

🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb

من تا چهار سالگی شبا پوشک می کردم چون آب می خورد و همیشه صبح ها پوشکش خیلی خیس می شد . تا اینکه کم کم فقط یبار جیش می کرد که با توافق خودش شبا یبار بیدارش می کردم می بردم دستشویی 

چندوقتشهمنم دارم پسرموازپوشک میگیرم چندروزه بیرونم کم میبرنش سورت اموزشیم گرفتم ک جایی برم راحت باشم ...

دو سال و نیم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
ش ورت اموزشی پاش کن زیر انداز مشبایی ها بنداز جاش قبل خوابم ببر دستشویی

شورت اموزشی ندارم

من تا چهار سالگی شبا پوشک می کردم چون آب می خورد و همیشه صبح ها پوشکش خیلی خیس می شد . تا اینکه کم ک ...

وای دختر منم خیلی اب میخوره قبل خوابش...توی روز میادا ولی شبا معضله برام

وقتی تصمیم میگیری از پوشک بگیری باید کلا پوشکو بکنی واینو بدونی بخوای نخوای کثیف ونجس میشه نباید بخ ...

میدونم ولی موندم از همین اول باید پوشکشو بذارم کنار یا ن؟!