من خودم تا ی ماه شب پوشکش میکردم پسرمون بعدش دیگه عادت کرد کلا از پوشک گرفتمش
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🔴🔴 بچه هامن یک مغازه لباس فروشی دارم ک بنابدلایلی نمیتونم ادامه بدم😓 همه کاراموباتخفیف دارم ردمیکنم اگرکسی خواست این لینک گروهمه همه کاراموباتخفیف میدمhttps://eitaa.com/joinchat/1420821284C9e5a886dcb
وقتی تصمیم میگیری از پوشک بگیری باید کلا پوشکو بکنی واینو بدونی بخوای نخوای کثیف ونجس میشه نباید بخاطرش بچه رو سرزنش کنی یا وسواس بازی دربیاری.. بعد اتمام آموزش کامل کل خونرو باید بشوری
من تا چهار سالگی شبا پوشک می کردم چون آب می خورد و همیشه صبح ها پوشکش خیلی خیس می شد . تا اینکه کم کم فقط یبار جیش می کرد که با توافق خودش شبا یبار بیدارش می کردم می بردم دستشویی