2777
2789
عنوان

کسی راجب طلسم و دعا میدونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 35 پست

من گرفتم دو هفته اثر کرد میگن زیر ۴۵ روز باید اثر کنه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

دعا نویسا برا اثر هردعایی یه جن اسیر میکنن ک به واسطه اون جن اون دعا اثر کنه و اون جن تا پایان اون دعا همراهته و تاثیرات بدی هم داره و با از بین رفتن دعا جن نمیره از او نمیشه چون اینا ابزار شیطانه از خدا بخواید شما میرید از جن کمک میگیرید پای اینارو باز نکنید علائمشم خواستید بهت میگم دعا نگیر فقط از خدا و فرشته ها بخواه فرشته های نگهبان پیامبران

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم دعا چی میخوای بگو تا بهت بگم چی بخونی 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

دعا نویسا برا اثر هردعایی یه جن اسیر میکنن ک به واسطه اون جن اون دعا اثر کنه و اون جن تا پایان اون د ...

اتفاقا یکی دیگم بهم همینارو گفت اون موقعم دعا گرفته بودم با این حرفا پشیمون شدم رفتم باز کردم همرو ریختم تو اب توبه کردم گفتم از خدا کمک میخوام ولی اصلا فایده نکرد هرچقدر رفتم امامزاده و دعا خوندم ددم فایده نداره دوباره گرفتم

اتفاقا یکی دیگم بهم همینارو گفت اون موقعم دعا گرفته بودم با این حرفا پشیمون شدم رفتم باز کردم همرو ر ...

بازگشت معشوق میخواق

آره

اسم عشقتو بنویس رو برگه بدون خط بعد با یه نخ ابریشم قزمز یا نخ قرمز وصل کن بهش بعد دور اسمش اسم چند فرشته خدا بنویس مثل میکائل جبرئیل اسرافیل عزرائیل یا شمئول فرشته خدا باشه بعد بزار یه بلندی ک کسی نبینش برش داره و بهش باد بخوره حتما میاد شک نکن ک میاد به واسطه دعا فرشته ها بعدم بگو چند روز رفته حتما میاد به تم زنگ میزنه 

آره

دعا سنگینی داره اگ عشقت اعتقاد نداشته باشه روش اثر نمیذاره برگشت داره روش منو انجام بده فردا

اونی ک دعابگیره هم عزیزاشو داغ میبینه؟برای خیر باشه حتی؟ مثلا ازدواج

اره ببین من دیدم که یکی از اقوام شوهرم که همشون جد در جد جن داشتنو دعانویس بودن چند وقت رفت بدور از همه گموگور شدو بقیه گفتن جن گرفته ( جنو برده خودش کرده بود) کتاب طلسم هم داشتن از قدیم ولی تمام اعضای خانوادشون با بدبختی و عذاب میمی ن در صورتی که خودش دعا برای طلاقو جداییو نازاییو اینا قبول نمیکنه ولی ....