2777
2789
عنوان

کمککککک.چطوری ببرم؟

367 بازدید | 24 پست

خانما پنجشنبه اسباب کشی دارم میرم یه شهردیگه.1.5ساعت راهه نمیدونم موادغذایی توفریزروچطوری ببرم که گوشت ومرغوسبزیجاتم خراب نشه؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

خدا کمکت کنه بزار تو جعبه های یونولیتی بزرگ توشو پر یخ کن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کلمن یخ بریز گوشت و مرغا رو بچین روش

بعو دوباره روشم یخ بریز

ولی یخ ها تو  کیسه فریزر باشن که آبکی نشه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

عزیزم یخچال فریزرت چیه؟بعضی فریزرا تا 24 ساعت یخ نگه میداره.من سامسونگ دارم سال 90خریدم این قابلیت و داره

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
خدا کمکت کنه بزار تو جعبه های یونولیتی بزرگ توشو پر یخ کن

ممنون عزیزم.میدونین جعبه های یونولیتی روازکجامیشه خرید؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
اسباب کشی خر است

ازخرم اونورتره بخدا.مخصوصا این صابخونه ها.کلی پول میدی دستشونا بازپروپرومیگن یدونه میخم حق نداری به دیواربزنی

عزیزم یخچال فریزرت چیه؟بعضی فریزرا تا 24 ساعت یخ نگه میداره.من سامسونگ دارم سال 90خریدم این قابلیت و ...

اسنوا

ممکنه پس اینجوری باشه اونم

ینی همه موادغذایی بمونه توش؟خیلی سنگین میشه اونطوری میشه تکونش داد؟

خونمو ۳ماه پیش فروختم الان میرم مستاجری. خدا از خواهرش نگذره 

خیلی سخته انشاءالله بزودی بازم صاحبخونه بشی