2777
2789

شما خودتونو بذارید جای مادربزرگ من 

برادرش ۵ ماه پیش فوت شد پسر ۲۰ سالش کمتر از ۲ ماهه حالش خیلیییی بده و مثل جنازه متحرک میمونه

یکی از زنداییام هر روز کلاس خیاطی میره دخترش به شدت بی تربیت و شلوغه میاره میذاره پیش مادربزرگم میگه نگهش دار تا من برم و برگردم 

مادربزرگم میگه زشته من با لباس مشکی که تنمه و حال بدی که دارم توی کوچه دنبال بچش باشم که ی وقت بلایی سرش نیاد 

تازه زنگ زد بهم گفت اعصابم خورد شده از شدت حال بدی و عصبانیت انقدر زدم توی سر خودم سرم درد گرفته 

گفت دخترش اعصاب برام نذاشته روم نمیشه بهش بگم میترسم بدش بیاد و بهش بربخوره 

خودم پیام بدم زنداییم بگم شرایط مادربزرگمو درک کن و خواهشا دخترو بذار پیش یکی دیگه ؟

وقتی میبینی مادربزرگ من پسرشو از دست داده و داره میمیره چرا بچتو میذاری پیشش بگی نگهش دار مگه درک نداری؟؟

اونایی ک میخوان بیان بگن وا مگه چیکار کرده لطفا پست نذارید...

❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرت بگی که بگه بهتره چون بیشتر حساب میبره

مامانمم میگه من میترسم بهش بگم فردا پس فردا جلوی فامیل بخواد بدمو بگه🥲

دلم برای مادربزرگم خونه درکش میکنم چقدر سخته براش بخواد یه بچه کوچیک با این حال روحیش نگاه داره

❤️❤️

مامانمم میگه من میترسم بهش بگم فردا پس فردا جلوی فامیل بخواد بدمو بگه🥲دلم برای مادربزرگم خونه درکش ...

خیلی بده اینطوری 

تو که بگی نه تنها براش مهم نیست بلکه ابروتو میبره 

ببره بزاره پیش مادره خودش   داییت درک نداره یزره که زنشو ادم کنه

حالا اگه بگین همون زندایی میاد اینجا میگه بچم آروم و ساکت میره خونه ننه بزرگش خدا از اینا نگذره ، دن ...

دقیقا عروس بیاد بگه بچه ام میبرم اونجا مادر شوهرم کمتر فکر و خیال کنه و غصه بخور ولی باهام دعوا کردن همه میشن حامی عروس 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر