2777
2789
عنوان

دانش آموز کنکوری 😭

115 بازدید | 5 پست

سلام من یه دختر کنکوری ام. ۱۶ روز دیگه کنکور دارم و هرچی تلاش میکنم نتیجه نمیده.دیگه نامید شدم و نمی دونم چی کار کنم 

کلی هم خرج برای خانواده تراشیدم کلاس کنکور برای همه ی درس های تخصصی آزمون های مختلف و مشاور و...

نمی خوام از تلاش دست بکشم ولی.....

به نصیحت و تجربه تون نیاز دارم

عزیزم همه توی سال کنکور این احساس بهشون دست میده که خرج زیاد کردن و مفت خورن و نمیتونن تلاش خانواده رو جبران کنن اما اینجوری نیست 

شما تو این زمان باقی مونده تلاشتو بکن 

بعدش که انشالله فشار کنکور از روت برداشته شد این احساس ها ازت فاصله می گیرن و دوباره اعتماد به نفست برمیگرده 

خانواده هم این خرج ها رو با جون و دل کردن و وظیفشونه 

به خاطر اینها خودتو ناراحت نکن 

تنت سلامت باشه خانواده حاضره هزار تا از این خرج ها بکنه ولی تو سالم و سلامت باشی پس فکرش رو نکن

من الان دستم با چاقو بریدم و جراحی کردم یازده میلیون هزینش شد هنوز ۳۰ جلسه فیزیوتراپی باید برم سه بار مطب رفتم و ویزیت دادم 

اینا رو گفتم که چی؟

که یکجا مجبور شدم هزینه سال کنکور رو بکنم برای یه بیماری 

اینجاست که میگم خانواده براش این خرج ها چیزی نیست عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه توی سال کنکور این احساس بهشون دست میده که خرج زیاد کردن و مفت خورن و نمیتونن تلاش خانواده ...

با خیال راحت برو کنکورت و بده خانواده بچه به دنیا آورده باید هزینشو بده یکی از هزینه ها هم سال کنکوره دیگه