2777
2789

سلام بچه ها

من واقعا بدشانسم،خودمم جلو جلو پیش بینی میکنم.

من یه ماهه دندونمو عصب کشی کردم درد داره،دکتر امروز وقت داد‌،بچمو سپردم به خواهرشوهرم اومدم دیدم بسته هست،شمارشم جواب نمیده.

یا خط خریدم به اسم صفر،مزاحم داشت به پیشخوانی که ازش خریدم پیام دادم گفت براتون عوض میکنم،الان دوروزه جواب نمیده راهشم ازمون دوره نمیتونم برم با بچه کوچیک.

آنلاین خرید کردم هی امروز فردا میکنه نمیفرسته،دو هفته شده

طل.سم خوش شانسی دعایی چیزی بلدین بگین توروخدا

از این همه استرس خسته شدم دیگه

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
بهضیا این مدلی هستن منم تقریبا اینجوری ام اون شانسه دست خودآدم نیست....صدقه بده همیشه با وضوباش سوره ...

خیلی بده بخدا دیگه نمیکشم،من تازه سه تاشو نام بردم،خیلی بدشانسم ینی عملا تو روم همه میگن.

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم خیلی بدشانسم 💔😭 و گیر هر چی ظالمه زیون نفهمه افتادیم من و عزیزانم خدا لعنتشون کنه این ظالما رو انشالله زودتر بمیرن راحت شیم خدا هلاکشون کنه هر چی نجس تر و ظالمتر بهتره نمونش الان دراز کشیده در حال استراحت گاز گرفتمون چقد بد ذاته خدا لعنتش کنه

تو رو خدا دعای قرآنی بهم بگید

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

عزیزم سنگینی چشم زخم یا طلسمی چیزی داری

تا ۴۰ شب ، هرشب ۳ بار سوره تکویر رو بخون 

باصدای قاری بزار پخش بشه طوری که صدا به همه جای خونه برسه و خودتم باهاش بخون حتما هم با وضو بخون

سوره کوتاهیه ، هر ۳ بارش باهم بشه نهایت هشت دقیقه 

تمام طلسمات و سنگینی هارو دور میکنه ازت