2777
2789
عنوان

دوشنبه میخوام برم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بگذره گلم

التماس دعا ویژه حتما منو یاد کن و از امام رضا بخواه ضامنم شه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

وای یعنی میگی برای شب لباس گرم بیارم؟

ماکه درارومیبندیم میخابیم ونزدیکای صبح واقعاسردمیشه پتولازم میشیم.اگه بخوایید برانمازصبح بریدحرم اره لباس گرم لازمه.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
نگرانم از بس همه میگن مادرشوهر .... میگم نکنه خوش نگذره باهاشون؟

خانومم برای سفر دسته جمعی ظرفیتت را بالا ببر وسعی کن فقط از سفرت لذت ببری حرف و حدیث اگر بخواد باشه توی خونه هم بشینی هس پس لطفا اینو یادت باشه فقط لبخند بزن وشاد باش وخوش بگذرون هیچی وهیچ کس ارزشش را نداره ارامشت را بهم بزنی صبور باش ومهر وعشق بده البته بدن توقع وانتظار بازگشت .

موفق وشاد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نگرانم از بس همه میگن مادرشوهر .... میگم نکنه خوش نگذره باهاشون؟

ن عزیزم با ذهنیت خوب ازشون برو و مطمین باش ک حسابی لذت میبری

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  

خوش ميگذره مطمئن باش سعى كن كلا حساس نشى به چيزى، منم دعاكن اگه شدبتونم شغلى كه دوست دارم تو شركتهايي كه دلم ميخواد بدست بيارم و مامانم هميشه سالم وشاد باشه اسمم هم نيلوفر هست 🙏🏻😘

تاپیک رو اونجا باز میکنم اسم همتون رو یاد میکنم که یادم نره

خواهشا منم دعا کن

دیگه امشب بد حالم گرفته شد

تا الان ناامید نشده بودم اما حس میکنم الان شدم 

انگار قراره بازم به خواستم نرسم