2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم خواهرمو کتک زده عوضی

524 بازدید | 17 پست

داشتم از سرکار بر میگشتم خونه دیدم خواهرم زنگ زده خیلی هول شدم تا میخواستم جواب بدم با آه و ناله هی التماس می‌کرد طفلکی😢😢😢😢😢😭😭😭😭

میگفت شوهرم از سرکار برگشته میخواستم براش ناهار بزارم چون غذا کم نمک بوده عصبی شده اموده موهامو کشیده با مشت زده تو صورتم دستش بشکنه

مردیکه خون خواهرمو کرده تو شیشه همش غر میزنه سرش داد و بیداد میکنه خواهرم قبل ازدواج خیلی شاد و مهربون بود ولی الان بخاطر این کثافت روزگارش سیاه شده

نمیدونم چرا اینجوری شد مرتیکه فقط میخواست خواهرمو به کام مرگ بکشونه همه فکر می گردن خیلی مرد خوبی و با شخصیته

الان دوتا پسر دوقلو داره میگه میخوام طلاق بگیرم ولی میترسم بچه هام آواره بشن منم بهش گفتم بی پدر باشن بهتره زجر مادرشون ببینن

خلاصه وقتی شوهرش از خونه زده بیرون سریع امود خونه ی من با بچه‌ها اینقدر گریه کرد چشاش قرمز شد دلم کباب شد خیلی اعصابم خورده🥺

خدایا این چه اتفاقاتیه  تو زندگی ما میوفته اول عروسی بعد این😭😭😭

خانوما لطفا یه صلواتی یه حمدی بفرستید  یکم خواهرم آروم بشه🙏🙏🙏

هرچه عقده ها و کمبود های درونی بیشتر باشد نمایش بیرونی هم شدید تر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قراره یه اتفاقی براش بیوفته تا از این زندگی خودشو خلاص کنه ؟  اگر یه آسیب جدی به چشم یا هر عضو حساس دیگه وارد میشد چی ؟! 

باید چیکار میکرد ؟ 

الانم اشتباه کرده اومده خونه ی شما 

باید تماس بگیره به پلیس موضوع رو گزارش بده و از کلانتری نامه معرفی به پزشکی قانونی بگیره 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
قراره یه اتفاقی براش بیوفته تا از این زندگی خودشو خلاص کنه ؟ اگر یه آسیب جدی به چشم یا هر عضو حساس ...

دقیقا عزیزم چون بدتر میشه و شوهرش دعوا به پا میکنه و همه چی میریزه به هم منم بهش گفتم زنگ بزنه پلیس با پزشکی قانونی پدرشو در بیارن گوش نمیده

گفتم دختر میخوای زندگیتو نابود کنی

کمکش کنید پشتیبانش بشین تا طلاق بگیره

من همیشه حواسم بهش بود موقف ازدواجشون منم گفتم ممکنه آدم درستی نباشه به حرفم توجهی نکرد ولی دیگه  سرنوشت بد به دست این آدما رقم میخوره اگر اون بخواد من خودم کارای طلاقشو  انجام میدم

کاش ما زنا قبل از شناخت کامل،بچه دار نشیم، بعدا به خاطر بچه ها هر زجری رو باید تحمل کنیم،براش دعا می ...

مرسی گل

آناهیتا چطور؟

اگر مشکلش انقد حاده امیدوارم طلاق بگیره

بچه ها دعوای روزانه نمیخوان

من تک تک دعواهایی که تو بچگی پدرمادرم کردن جلو چشممه 

حتی میتونم بگم چه حرفایی ردوبدل شد

الانم که سنشون رفته بالا و عاقل شدن روح و روان درست حسابی واسه من نذاشتن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.