2821
2789

سلام خوبین؟

امروز واسه اولین بار اصلاح کردم الان یه نیم ساعتی گذشته فعلا جوش نزدم

دیگه خطر رفع شده یا هنوزم ممکنه جوش بزنم؟    

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

من از فرداش جوش میزدم 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هنوزم ممکنه جوش بزنی من یادمه تازه بعد از بیست و چهار ساعت جوش میزدم

پس بیچاره شدم رفت    

زود میرن یا زیاد میمونن؟

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
ای وای بعد جوشا چقد میمونه؟

والا من هر چی میزنم نمیرن نمیدونم چیکار کنم 

مال من خیلی وقت پیش زدم هنوز مونده به غلط کردن افتادم 😢

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
والا من هر چی میزنم نمیرن نمیدونم چیکار کنم مال من خیلی وقت پیش زدم هنوز مونده به غلط کردن افتادم 😢

نزدیک دو الی سه ماهی هست مونده رو صورتم 

چیزی به صورتت زدی که اینقدر مونده؟

منظورت روتینه؟

بعد اصلاحم روتین داشتم ولی بازم جوش زدم و نرفتن

والا من هر چی میزنم نمیرن نمیدونم چیکار کنم مال من خیلی وقت پیش زدم هنوز مونده به غلط کردن افتادم 😢

بخدا منم هر جوشی بزنم تا مدتها میمونه نمیدونم چرا پوستم اینجوریه  

حالا شنبه هم دانشگاه میرم و هفته بعدم مراسم دیگه خدا به خیر کنه    

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم تا یه هفته ای بودنحالا نگران نباش شاید شما اصلا نزدی

امیدوارم ولی کلا مستعد جوش هستم  

بخدا منم هر جوشی بزنم تا مدتها میمونه نمیدونم چرا پوستم اینجوریه حالا شنبه هم دانشگاه میرم و هفته ب ...

روتین داری بزن یخ بزن یک روز در میون 

من یخ میزدم جوشامو خشک میکرد حتی جوش چرکی

منظورت روتینه؟ بعد اصلاحم روتین داشتم ولی بازم جوش زدم و نرفتن

نه منظورم از این چیزای خونگی مثل آبلیمو و آلوورا  اینطور چیزا بود 

من خودم یه بار بعد از اصلاح اومدم چندبار آلوورا زدم به صورتم دیر جوش زدم ولی تا حدود دوماه موندن

روتین داری بزن یخ بزن یک روز در میون من یخ میزدم جوشامو خشک میکرد حتی جوش چرکی

خشک شدنو که زود خشک میشن لکه شون میمونه ولی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز