2777
2789
عنوان

هوسای عجیب و غریب تو بارداری 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنده تند 🤤

اگه تند میخوری نی نی پسره👌

مبارکت باشه

اگه جنسیتش پسر بود منم تگ کن تو تاپیک ات😍🙏

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

آخی عزیزم🍀ان شا الله نی نی زودتر سالم بیاد بغلتون 🍀

ترشی کم بخورید ضرر داره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
واقعا دوس دارم پسر باشه البته سلامتیش برام مهم تره چشم عزیزم حتما تگت میکنم

سپاس🙏

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
یه سوال واقعا هوس میکنید یا ناز و اداس؟؟؟؟؟اخه اطرافیانم خاله هام مامانم زندایی هام هیچ کدوم هوس چیز ...

نه بخدا من اصلا ادا نمیام یعنی بلدم نیستم بخوام بیام 😂

تو بارداری اولی فقط شیرینی این یکی ترشی دوس دارم 

توی هردوتا بارداریمم حالت تهوع داشتم و دارم هر غذایی رو نمیتونم بخورم