2777
2789

دوستم شوهر داره رفتم خونش (هرموقع شوهرش باشه نمیرم خجالت میکشم) نشستیم همینجوری حرف میزدیم گفت مهدیه شوهرم ازت خوشش اومده همش میگه زنگ بزن مهدیه بیاد اینجا شمارتو سیو داره گفتم از کجا داره شماره منو گفت یادته ی روز بیرون بودیم با گوشی تو زنگ زدم سیو کرده مهدیه جونم من موندم گفتم شوهرت جای داداشمه فک نکنی از حرفام منظوری دارم اخه چون براش مهم نیس همینجوری الکی میگم عجب شوهری داری ولی بخدا هیچ منظوری ندارم از حرفام خیلی بیخیال گفت حالا چی بگم بهش اوکی میشی باهاش گفتم نه والا گفتم اصلا برات مهم نیست چرا گفت اخه انقد اهمیت نمیده بهم دیگه برام مهم نیست 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دوستت داره امتحانت میکنع

نه کامل خبر دارم زندگیشو دوس نداره کلا بفکر طلاق بود 

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️

زندگیش بوی لجن میده😵‍💫

دیگه خونشون نرو و ارتباط ات رو محدود کن 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
یا خداوندا 🚶🏽

خشکم زد